Valami új születik Debrecenben

4150

Idén nyáron a Magyarországi Baptista Ifjúsági Misszió (MABIM) Debrecenbe hívja a fiatalokat július 31-től augusztus 6-ig.

Izgalmas találkozó lesz ez, hisz hangulatos kávéházzal, rengeteg kiegészítő programmal, nagyon mély és aktuális tanításokkal készülnek a szervezők. Minden adott lesz ahhoz, hogy a tábor ideje alatt igazi közösségi élményben részesüljenek a résztvevők.

A cím alapján felmerül a kérdés: Mi az az új, ami meg fog születni? Néhány tipp, amelyeket természetesen a jelenlévők majd kiegészíthetnek:

új találkozások; új döntések; új barátságok; új élmények; új elhatározások; új életek.

Ízelítőül néhány téma, melyekről szó lesz a héten: a Biblia történelmi hitelessége; mi Isten terve az emberrel; mik a megtérés, újjászületés, Lélekben járás gyümölcsei; milyen lesz a mennyország. Előadók: Bacsó Benjámin, Szabó László, Milánkovics Dana, Sipos Márk, Tóth Sándor, Paul Msiza.

A tábor utolsó napjaiban, hétvégén lesz a MABAVIT (Magyar Baptisták Világtalálkozója), ahol ötezren fogjuk Istent dicsőíteni a Főnix Csarnokban. Ezt semmiképpen ne hagyd ki!

Mindenkit sok szeretettel várnak a főszervezők: Hegyesi Zita, Bacsó Benjámin, Balázs André, Guti Sándor, Győri Kolos, Milánkovics Dana, Sipos Márk.

Jelentkezési határidő: június 30.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286