Péntek van. Jézus imádkozik. Péter alszik. Júdás árulkodik. De vasárnap következik.

Péntek van. Pilátus kínlódik. A nagytanács ármánykodik. A tömeg erőszakoskodik. Nem sejtik, hogy vasárnap következik.

Péntek van. A tanítványok elfutnak, mint pásztor nélkül a nyáj. Mária sír, Péter tagad. Nem tudják, hogy vasárnap következik.

Péntek van. A rómaiak megverik az én Jézusomat. Vörös köpenybe öltöztetik, tövissel koronázzák. De nem tudják, hogy vasárnap következik.

Péntek van. Látni Jézust, amint halad a Golgota felé. Folyik a vére, botlik a teste, és terhelt a lelke. De látod? Még csak péntek van. Vasárnap következik.

Péntek van. A világ győzedelmeskedik, az emberek vétkeznek, a gonosz vigyorog.

Péntek van. A katonák odaszegezik a kereszthez az én Megváltóm kezeit. Odaszegezik a kereszthez az én Megváltóm lábait. Aztán két lator közé emelik.

Péntek van. De hadd mondjak neked valamit: vasárnap következik!

Péntek van. A tanítványok kérdezgetik, a Királyukkal mi történik. A farizeusok megünneplik, hogy cselszövésük teljesedik. De nem tudják, hogy még csak péntek. Vasárnap következik.

Péntek van. Ott függ a kereszten. Atyjától elhagyottan, magányosan, haldoklóan. Senki meg nem mentheti? Ooooh, hiszen péntek van. De vasárnap következik.

Péntek van. A föld remeg. Az ég sötétedik. Az én Királyom lelkét leteszi.

Péntek van. Odalett a remény, győztes lett a halál. Diadalt aratott a bűn, és csak nevet a sátán.

Péntek van. Jézus eltemetve. A katona őrzi. És a kő elfedi. De péntek van. Még csak péntek.

A vasárnap az, ami következik!

It’s Friday. Jesus is praying. Peter’s a sleeping. Judas is betraying. But Sunday’s comin’.

It’s Friday. Pilate’s struggling. The council is conspiring. The crowd is vilifying. They don’t even know that Sunday’s comin’.

It’s Friday. The disciples are running like sheep without a shepherd. Mary’s crying. Peter is denying. But they don’t know that Sunday’s a comin’.

It’s Friday. The Romans beat my Jesus. They robe him in scarlet. They crown him with thorns. But they don’t know that Sunday’s comin’.

It’s Friday. See Jesus walking to Calvary. His blood dripping. His body stumbling. And his spirit’s burdened. But you see, it’s only Friday. Sunday’s comin’.

It’s Friday. The world’s winning. People are sinning. And evil’s grinning.

It’s Friday. The soldiers nail my Savior’s hands to the cross. They nail my Savior’s feet to the cross. And then they raise him up Next to criminals.

It’s Friday. But let me tell you something, Sunday’s comin’.

It’s Friday. The disciples are questioning. What has happened to their King. And the Pharisees are celebrating that their scheming has been achieved. But they don’t know It’s only Friday. Sunday’s comin’.

It’s Friday. He’s hanging on the cross. Feeling forsaken by his Father. Left alone and dying. Can nobody save him? Ooooh It’s Friday. But Sunday’s comin’.

It’s Friday. The earth trembles. The sky grows dark. My King yields his spirit.

It’s Friday. Hope is lost. Death has won. Sin has conquered and Satan’s just a laughin’.

It’s Friday. Jesus is buried. A soldier stands guard. And a rock is rolled into place. But it’s Friday. It is only Friday.

Sunday is a comin’!Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!