BVSZ-vasárnap Felsőpetényben

1956

2020. február 2-án került megrendezésre a Baptista Világszövetség vasárnapja a Felsőpetényi Baptista Gyülekezet szervezésében, ahol a Budapesti Baptista Egyházkerület északi része ünnepelt együtt egy közös délutáni istentisztelet keretében.

Istenünk igéjét Lőrik Levente, a gödöllői gyülekezet lelkipásztora hirdette, a hithősök példája nyomán Jézus Krisztus állhatatos követésére bátorította a gyülekezetet. Ezt követően bizonyságtételek, igei buzdítások, prózai és verses szolgálatok hangoztak el, végül egyenkénti hangos imádságok zárták az alkalmat.

Az istentiszteleten egy összevont énekkar szolgált (Lucfalva, Veresegyház, Szada, Újpest, Felsőpetény). Köszönet Szi­lágyiné Mátyus Elvirának az éneklés megszervezéséért, vezetéséért, továbbá Márkus Istvánnak, Grajzel Jonatánnak és Grajzel Ádámnak a hangszeres szolgálatért. Hálásak vagyunk Meláth Attila, Grajzel János és And­rásik Ervin testvéreknek a lelki buzdításért, a versmondók szolgálatáért. Köszönjük nem utolsósorban Varga Boldizsár lelkipásztor testvér odaadó szolgálatát, amelyet gyülekezetünkben végez. Istené legyen a hála a nap áldásaiért, a testvérek szolgálatkész­ségéért!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286