A Dunakeszin lassan két éve zajló plántálási közösség szépen növekszik – hitben, tapasztalatokban, érdeklődők számában. Jó a szolgálatban részt venni, még ha nem is mindig olyan léptékű, mint azt emberileg elképzeljük. 

Örömünkre szolgált, amikor egy másik friss közösség, a kecskeméti Szőlőtő gyülekezet meghívásának eleget tehettünk és meglátogathattuk őket. A nyár lassú közeledtével jól is esik kimozdulni – pláne, ha testvérek közé mehetünk! Emellett építő volt látni egy másik plántálás lépéseit – két közösség, más területen, más közegben, de hasonló hittel, lelkesedéssel, kérdésekkel, terhekkel.

Az alkalmat Bruder Gergő, a Szőlőtő lelkésze nyitotta, a helyi zenészek vezettek minket a dicsőítésben. Szűcs Arnold és Petra számolt be a Dunakeszin formálódó szolgálatról, Bacsó Benjámin hirdette az igét, Birkás-Ferreira Zsófia pedig bizonyságtétellel bátorított.

Természetesen a kecskeméti csapat kitett magáért, a szeretetvendégség bőségesen terített asztalai körül kötetlenül folytathattuk a beszélgetést a plántálásban felmerülő örömekről, kétségekről.

Szűcs Petra, Dunakeszi Élő Remény Baptista Gyülekezet


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!