Happy day!

Boldog este a szegedi gospelkórussal

1669

Izgalmasan, a vihar és a váratlan áramszünet miatti sok imával indult a Szegedi Ökumenikus Gospelkórus és Zenekar (SZÖG) novemberi lemezbemutató koncertje. A próbán még világítottak a reflektorok, és a kivetítőn is ment a dalszöveg, aztán néhány villámcsapás… és a kórus így is élete legjobb koncertjét adta.

A tervezettnél sokkal kevesebb fénnyel, de annál ragyogóbban telt végül az este. Baloghné Kovács Magdolna karnagy vezetésével a békéért, Isten dicsőségéért és egyben a Szegedi Újszülött Életmentésért is énekeltek a fiúk és lányok. Kuimba! című új CD-jük minden dalát előadták, ráadásképpen énekeltek még három dalt ajándékba.

A lelkes fiatalokból álló gospelkórust a Szegedi Baptista Gyülekezet szervezi, gondozza, a próbákat, a CD-felvételeket is az imateremben tartották.

Legszélesebbre akkor húzódtak a mosolyok a gospelkoncerten a közönség soraiban, amikor a Happy day című dallal a karnagy őket is megénekeltette. Dr. Pintér Sándor, a Szegedi Újszülött Életmentő Alapítvány elnöke megköszönte, hogy az est bevételéből a koraszülöttek számára létfontosságú eszközöket vásárolhatnak majd.

A kórus 2011 óta, de tizedik alkalommal támogatja koncertjével a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat munkáját. Ez alatt az idő alatt 3,5 millió forintot gyűjtöttek össze.

További információ a kórusról és az új Kuimba! (Énekeljünk!) CD-ről: https://www. facebook.com/szogkorus/.

Budapesten kapható a Baptista Könyvesboltban (VI. Benczúr u. 31.), valamint a Wesselényi Utcai Baptista Imaházban, megrendelhető a cdrendeles.szog@gmail.com címen utánvéttel.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!