Vár az Isten családja!

Országos konferencia Tahi táborban augusztus 19., vasárnap

3789

Egy nappal nemzeti ünnepünk előtt, augusztus 19-én, vasárnap Tahi táborban a hegyen 9.30-tól összevont fúvósok várják az érkező testvériséget.

Tahiban a buszparkolóból a tábor kisbuszával is fel lehet jutni a táborba mindazoknak, akik távolsági busszal érkeznek, illetve lent a nagy parkolóban hagyják az autójukat. A tábori busz 9.00-kor indul. Erről további információ kérhető Uzonyi Norberttől (+36 20 822 8560).

Délelőtt

10.00-tól közös énekléssel és imaáhítattal kezdődik az együttlétünk, miközben gyermekfoglalkozás indul a Jeruzsálemben. Majd riportokat hallgathatunk először Hegedűs Ádámmal, a Bibliai Családi Park menedzserével, valamint a tordasi Bokros családdal. Az igehirdetés fő témája: „Isten alkotása a család”, az igehirdetés szolgálatát Papp János egyházelnök testvér végzi.

Ebédszünet

Fakultatív programokat is tervezünk az ebédszünetben a közösségépítés mellett:
– Bemutatkozik a Bibliai Családi Park
– Fórumbeszélgetés és előadás a nevelőszülői hálózatról
– Kézműves és egyéb kiállítások, könyvvásár.

Ebédet otthonról is hozhatunk magunkkal, illetve rendelésre is lehetőség van: egytálétel rendelhető aznapra itt!

A nap folyamán kávé és víz vásárlására is lehetőség lesz.

Délután

14.30-tól ismét a fúvósok gyűjtik egybe a tábori gyülekezetet.
15.00-tól közös éneklés, hálaadó ima magyar nemzetünkért szóban és nemzeti himnuszunkkal énekben is. Majd családok bemutatkozásai következnek a színpad előtti kanapékon, például a Győri családé Pécsről, illetve a nevelőszülői hálózaté. Igehirdetéssel Zvonimir Janecic szerb baptista egyházelnök szolgál közöttünk, témája: „Isten családja az egyház”.

Találkozzunk vasárnap Tahiban!

Önkénteseket keresünk a Tahi konferenciára!

Baptista Könyvesbolt a Tahi konferencián

Énekeljünk Tahiban a mennyei Jeruzsálemről!