Bemutatkozik az ÉletErő Misszió

Tábitha-ház

Az ÉletErő Misszió szeretettel mutatja be a Tábitha Gyermekhospice-ház munkáját, szolgálatát. Ismerkedjünk meg közelebbről ezzel a csodás közösséggel, és hordozzuk együtt imádságban a lakók, munkatársak mindennapjait!

Ki megy el követségünkbe?

Ugye, mindannyian vágyunk arra, hogy megismerjük Isten életünkre vonatkozó tökéletes tervét? Vajon hol akar bennünket látni? Az ápolás és gondozás olyan feladat, amelyre Isten ma is várja az odaszánt életeket! Nagy szükség van elhivatott, szerető szívű, hozzáértő szakemberekre, férfiakra és nőkre egyaránt. Kérdezzük meg az Urat, számít-e ránk is ebben a segítő szolgálatban – mert „a munkás kevés”!

Hittel, tettel

Az ÉletErő Ápolási és Gondozási Misszió örömmel és szeretettel mutatja be munkatársait! Hisszük, hogy amire Isten minket elhívott, azt meg is valósítja a maga idejében, mi pedig hittel és tettel bízzuk rá magunkat ebben a szolgálatban.

A szeretet nővérei

„Megfáradnak és megbotlanak még a legkülönbek is, de akik az Úrban bíznak, erejük megújul…” Az ápolási, gondozási feladatok valóságos terheit is könnyebben hordozza az, aki tudja, hogy elhivatott erre a nemes feladatra. Az ÉletErő Misszió Kiskőrösön, a Filadelfia Idősek Otthonában szolgálók szeretettel végzett munkáját mutatja be az alábbi videóban, és egyben az elhangzó bizonyságtételekkel szeretnénk rámutatni arra, hogy mennyire nagy áldás egy ilyen munkában részt venni!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!