„Aki pedig minket veletek együtt Krisztusban megerősít és felken, az Isten az.” II. Kor. 1,21

Ebben az évben is készülünk a Tahi konferenciára augusztus 15-én, 10 órai kezdettel. Szeretettel hívjuk a táborba testvéreinket Budapestről, az egész országból, sőt a határainkon túlról is. Közöttünk lesznek a Magyar Baptisták Világszövetségének vezetői, és bekapcsolódnak majd a szolgálatokba.

A budafoki énekesek- zenészek vezetésével dicsőíthetjük majd Urunkat, és a kisiskolás gyermekekre is gondolunk, hogy a délelőtti istentisztelet alatt legyen számukra bibliaköri foglalkozás. Ebédet is kérhetnek a testvérek (limitált számban) Rabatinné Koncz Beánál (Email: bea@baptist.hu ) 2021. augusztus 9-ig önköltséges áron. Az ebéd csirkepaprikás lesz nokedlivel, savanyúsággal. Ára 1000 Ft/adag.

A délelőtti istentiszteletben kerül sor a megválasztott, új összetételű teljes MBE vezetőség beiktatására (Elnökség, szaktitkárok, Felügyelő Bizottság tagjai) is. A délelőtti ünnepi istentiszteletet és az ebédet követően fakultatív programokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel készülünk, és a Családi Park játékai is rendelkezésre fognak állni a gyermekes családok számára.

Szeretettel hívjuk tehát testvéreinket Tahi Táborba 2021. augusztus 15-én, vasárnap 10 órára, hogy együtt ünnepelhessünk, és Krisztusban együtt megerősödhessünk!

MBE Elnöksége


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286