Gyermekbemutatások Gödöllőn

1919

A nyár végén és az ősz kezdetén ismét két kisgyermekért adtunk hálát Istenünknek, s kértük áldásának kiáradását mind az ő, mind szüleik életére.

Augusztus 14-én Sebestyén Árpád és Anna hozták el harmadszülött fiúgyermeküket, Ágostont a gyülekezet közösségébe, szeptember 4-én pedig Téglási Zéténynek örülhettünk, amikor szüleivel, Gáborral és Krisztinával, valamint két testvérével együtt állhattak meg Urunk színe előtt. Mindkét alkalommal a vasárnapi iskolások énekével és Lőrik Levente helyi lelkipásztor igei gondolataival köszöntötte az újszülötteket és családjaikat a gyülekezet.

Téglási Zétény bemutatása
Téglási Zétény bemutatása

E gyermekbemutatások, s a korábbi négy visszatérően emlékeztetett mindannyiunkat a régi angol igehirdető, Samuel Worcester szavaiban rejlő nagy igazságra: „Az élet összes kapcsolatában sok isteni kegyelemre van szükségünk e kapcsolatokból származó változatos kötelességeink teljesítésére; de alig van olyan kapcsolat, melyben több kegyelemre lenne szükségünk, mint a szülői és családfői viszonyban.” Reménységben várjuk hát, hogy Urunk mindennap kiárassza ránk jó kegyelmét!