A Magyarországi Baptista Egyház Gyermekmissziója pályázatot hirdet az MBE-hez tartozó gyülekezetek és missziókerületek gyermekmissziós projektjeinek támogatására

457

A pályázat célja: A Magyarországi Baptista Egyházhoz tartozó helyi gyülekezetek és missziókerületek 2024. évi gyermekmissziós projektjeinek pénzügyi támogatása. 

Az MBE törekvése, hogy elsősorban olyan

– evangelizációs célú,

– kapcsolatteremtő és kapcsolatépítő

kezdeményezések, törekvések, programok, illetve eszközbeszerzések költségeihez nyújtson pénzügyi támogatást, amelyek hozzásegítik a helyi gyülekezeteket új kapcsolatok kialakításához a környezetükben gyermekekkel és azok családjaival, melyek által hirdethetik számukra az evangéliumot. 

A pályázat a 6–14 éves korosztályt célzó projekteket hivatott támogatni.

2024-től új hangsúlyt kívánunk helyezni különösen a 12–14 éves korosztály „megtartására” irányuló olyan törekvések támogatására, melyek a velük való folyamatos foglalkozást helyezik előtérbe.

Az MBE bátorít és támogatni kíván (a korlátozott lehetőségek függvényében) minden olyan missziós ötletet és kezdeményezést, ami a helyi gyülekezetet közelebb viszi a gyermekekhez, vagy amelyek következtében a gyermekek vágynak a helyi gyülekezet közösségébe. Egy gyülekezet legfeljebb kettő projekttel pályázhat.

A pályázat benyújtási határideje: 2024. június 9.

A pályázat benyújtásának módja: Kizárólag elektronikus módon az alábbi űrlap benyújtási határidő lejárta előtti kitöltésével: https://forms.gle/Z6WFhhcdqk79zp9a8

A támogatás mértéke: Missziós rendezvények, programok, eszközbeszerzés kategóriában legfeljebb a benyújtott költségvetési terv 75%-a.

A pályázat további kötelező tartalmi elemei (az elektronikusan benyújtott pályázati adatlapon túl):

1. Részletes költségvetési terv (mely tartalmazza a tervezett költségeket és bevételeket)

2. Amennyiben a támogatásra pályázó missziós projekt napközis vagy ottalvós tábor, akkor a tábori program terve és témavázlata olyan tartalommal és formában, hogy más gyülekezetek támogatására az másokkal megosztható legyen.

A pályázó missziós projektek és/vagy eszközbeszerzések megvalósulási ideje: 2024. november 30-ig.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!