A baptista egyház kommunikációs és kulturális osztálya pályázatot ír ki a Baptista500 rendezvénysorozat keretein belül LEGO-videó készítésére, mely Jézus életének valamelyik eseményét mutatja be a Szentírás alapján. A pályázat célja, hogy közelebb hozza az Újszövetség üzenetét a fiatal generációhoz.

A pályázati kiírás részletei

A művek leadásának határideje: 2023. május 31. éjfél.

Az elkészült videó maximális hossza 5 perc. Lehet hanggal ellátott vagy hang nélküli is.

Egy szerző több pályázattal is jelentkezhet. Nevezési díj nincs.

A pályázat életkortól független. Ugyanakkor külön szeretettel ajánljuk fiatalok, ifjúsági csoportok, osztályok, szakkörök, baráti társaságok, alkotóművészek számára.

A videós pályaműveket saját Drive-felületre kérjük feltölteni, annak linkjét pedig beküldeni a kommunikacio@baptist.hu e-mail-címre. Ide várunk minden egyéb felmerülő kérdést és észrevételt is. A pályázóknak egyúttal be kell küldeniük ugyanide nevüket elérhetőséggel. Csoportos pályázók esetében a csoport névsorát, ha van, akkor háttérgyülekezet vagy -intézmény nevét, elérhetőségét szintén.

A pályázatra beküldött mű elbírálásának szempontjai

A beérkezett pályázatokat a kommunikációs és kulturális osztály munkatársai bírálják el. Ennek során figyelembe veszik a pályamű bibliai megalapozottságát, az átadásra kerülő üzenet érthetőségét, valamint a művészi és technikai megoldások minőségét és a csapatmunkát.

Díjazás:

100.000 Ft összdíjazású a pályázat (maximum a 3 legjobb pályázó között elosztva)

A szerző (vagy szerzők csoportja) a pályamű beküldésével…

– büntetőjogi felelősségének tudatában kijelenti, hogy a beküldött történethez másnak sem személyhez fűződő, sem vagyoni joga, követelése nem áll fenn;

– elfogadja, hogy a videó közreadásának joga kizárólag a Magyarországi Baptista Egyházat mint kiadót illeti meg (feltehetőleg annak YouTube-csatornáján keresztül történik majd a megosztás).

Jó reménységgel várjuk a műveket!

Boros Dávid szaktitkár

Kommunikációs és kulturális osztály


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!