Pályázati felhívás

Őrangyalok Ligája – a közösségi élet varázslatos ereje” tematikus jellegű, élménytáborok megszervezésére.

A Tábitha Gyermek- és Gyermekhospice Alapítvány „Őrangyalok Ligája” programja pályázatot hirdet magyarországi 7–14 éves korosztályú, hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetűvalamint a velük egy háztartásban élő gyermekek részére (iskolai, gyermekotthon, nevelőszülői és egyéb közösségek) tematikus jellegű élménytáborok megszervezésére.

Milyen egy lehetséges tábor?

Ahol a vidámság és a nyaralás egy különleges élménnyel párosul, ahol a feszültség és a szorongás oldódik, a pihenés és az önfeledt játék a fontos, az együtt töltött idő tartalmas és élményteli (például, de nem kizárólagosan: vízparti, lovas, képzőművészeti, természet közeli, kalandtábor, vándortábor).

Kik pályázhatnak?  

Hátrányos helyzetű vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek pályamunkákkal, és a gyerekekkel foglalkozó iskolai közösségek, gyermekotthonok nevelőszülői és egyéb közösségek.

Mit kell tennem? / Milyen pályamunkákat várunk a gyerekektől?  

Gyerekek által készített rajzot, festményt vagy egyéb képzőművészeti munkát vagy egyoldalas fogalmazást, hogy milyen programon, táboron vennének részt gyerektársaikkal.   

A jelentkezési lap ide kattintva érhető el

Letöltöm a jelentkezési lapot

Mi a határidő? 

A pályázatok benyújtási határideje 2021. július 4.

Mekkora a megpályázható összeg? 

A tematikus táborok költsége min. 1 000 000 Ft, max. 4 000 000 Ft lehet a táboroztatásban részt vevő hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetűvalamint a velük egy háztartásban élő gyerekek aránya szerint.

Mennyit fedez az Őrangyalok Ligája a felmerülő költségekből? 

A táboroztatásban részt vevő hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetűvalamint a velük egy háztartásban élő gyerekek számára az előre megtervezett táboroztatási és étkeztetési költségek, csoportos programok 100%-át támogatjuk. Amennyiben a táborban az említett csoporton kívül más gyerekek is részt vesznek, abban az esetben a célcsoport arányában finanszírozható a tábor (pl. 100 gyerek táboroztatása 10 millió Ft-ba kerül, ebből 30 gyerek tartozik a célcsoportba, akkor a támogatás mértéke 30%, azaz 3 millió Ft).

Hogyan küldhetem be a munkákat és a jelentkezési űrlapot? 

A pályamunkákat küldhetitek e-mailen, a képzőművészeti munkákat fotózzátok le és csatoljátok, küldjétek e-mailen a palyazat@orangyalokligaja.hu címre vagy postán az alábbi címre:

Tábitha Gyermek- és Gyermekhospice Alapítvány

2045 Törökbálint, Bartók Béla utca 21. 

A borítékon kérjük feltüntetni: „Őrangyalok Ligája – közösségi élet”

A pályázatot ajánlva, tértivevénnyel kérjük postára adni. A pályázat benyújtásának időpontját a postai feladás időpontja jelzi.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket az alábbi e-mail-címre várjuk: palyazat@orangyalokligaja.hu

Pályázati feltételek és információk: 

  • Közösségenként egy vagy több pályamunka beküldése lehetséges!
  • A pályázatok megvalósítási időszaka: 2021. július 5. – szeptember 20
  • A rendelkezésre álló keretösszeg: 13 000 000 Ft
  • A pályázatok benyújtására 2021. július 4-ig folyamatosan, illetve visszavonásig (a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig) van lehetőség.
  • 4–6 gyermektábor valósítható meg, és kb. 400–450 gyermek pihenését tudjuk fedezni.
  • Támogatás módja: 100%-os költségátvállalás a táboroztatásban részt vevő hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetűvalamint a velük egy háztartásban élő gyerekek számára, ami az elfogadott táboroztatási költségek átvállalásával történik.
  • A táborban a legkevesebb részt vevő gyerekek száma 30 fő.

FONTOS! Az „Őrangyalok Ligája” projekt nyertes pályázóit kötelezi arra, hogy fotókkal és rövid szöveges dokumentációval köszönjék meg a nyereményt, amelyet a megvalósítás után 10 napon belül az alapítvány számára kell megküldeniük elektronikusan e-mailben vagy postán.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!