Pályázati felhívás középiskolás, BA- és MA-hallgatók részére

tudományos ismeretterjesztő konferencián való előadásra

1615

A Magyarországi Baptista Egyház Comenius Ház projektje pályázatot hirdet középiskolai diákok számára előadás megtartására a 2018. március 3-án megrendezésre kerülő VII. baptista tudományos ismeretterjesztő konferencián.

Pályázhatnak azok a diákok, akik baptista gyülekezethez tartoznak, vagy akik baptista fenntartású oktatási intézmény diákjai. Pályázni 2018. február 18-ig lehet a comeniushaz@baptist.hu e-mail-címre elküldött pályázati anyaggal.

A pályázatnak tartalmaznia kell a tervezett előadás
a. címét, alcímét;
b. a tartalom 2000 karakteres összefoglaló ismertetését (absztraktját);
c. a tervezett előadás ppt-jét;
d. a pályázó adatait (név, életkor, oktatási intézmény vagy gyülekezet neve).

Az idei „Egyén és közösség” elnevezésű konferencia főelőadója dr. Kroó Norbert Prima Primissima díjas fizikus, kutatóprofesszor, az MTA korábbi főtitkára. A konferencia célja, hogy a különböző szakterületek legújabb eredményeit megismerhessük, illetve megismertessük, valamint a szakterületen belül kifejezetten az egyénnel és a közösséggel kapcsolatos kísérleti, kutatási és tudományos eredményeket nyilvánossá tegyük. Konferenciánk évek óta a TED-konferenciák mintáját követve sok rövid előadással igyekszik szolgálni a tudomány eredményeinek megismertetését.

Pályázz te is! Legyél részese a tudományos gondolkodás erősödésének! Várjuk a te pályázatodat is!