Az Ez az a nap! elnevezésű, eredetileg 2020-ra tervezett kortárs keresztény könnyűzenei és modern gospel koncert most szombaton, július 23-án kerül megrendezésre a budapesti Puskás Arénában. A délután fél kettőkor kezdődő különleges alkalomra a több mint húszéves felekezetközi rendezvénysorozat szervezői több tízezer résztvevőt várnak szerte a Kárpát-medencéből és egész Európából. A találkozóra az utolsó jegyek kaphatók.

Az ünnepi alkalom kiemelt vendége lesz a Bethel Music és a többszörös Grammy-díjas Michael W. Smith az Egyesült Államokból, valamint a Planetshakers Ausztráliából. Színpadra lép az Egyesült Királyságból Martin Smith, Tim Hughes, Graham Kendrick, Noel Richards, a London Community Gospel Choir és Noel Robinson.

A külföldi előadók mellett a hazai keresztény könnyűzene színe-java is tiszteletét teszi a stadionban. Ott lesz Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László, Oláh Gergő, Mező Misi, Gável András és Gellért, a Dics-Suli Band, a PZM, a Keresztkérdés, Hanna, Dobner Illés, a Golgota Dicsőítés, a Crux, az Új Forrás, a Hidden Kingdom és a Hermons. Nem fog hiányozni Molnár Ferenc Caramel sem, aki a találkozó hivatalos himnuszát is megalkotta (https://youtu.be/KqVY6toHOXc).

A zenei rész mellett számos üzenet, bátorítás és tanúságtétel hangzik majd el, és különböző felekezetekből érkező lelkészek és egyházi vezetők közösen imádkoznak nemzetünkért. A nap végén minden résztvevő egy különleges, díszkötetes Szentírást, az úgynevezett Jézus-bibliát fogja ajándékba kapni, melyben Jézus szavai pirossal vannak kiemelve.

A Puskás Arénában megrendezésre kerülő koncert a legmodernebb hang-, látvány- és fénytechnikával fog megvalósulni. A rendezvényre ingyenes buszok és különvonatok indulnak az egész országból. A nehéz helyzetben lévő kárpátaljaiak számára díjmentes belépést biztosítanak a szervezők, és kérik, hogy azok, akik tudnak segíteni a rászorulóknak, hozzanak magukkal tartós élelmiszert, amelyet az országosan ismert szeretetszolgálatok fogadnak és továbbítanak. Kapunyitás 12 órakor, a program 13:30-tól 22:00-ig tart. A szervezők javasolják a tömegközlekedéssel való érkezést a nagy tömeg és a korlátozott parkolóhelyek miatt. A 2020-as rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek július 23-án! Minden további információ megtalálható a www.ezazanap.hu honlapon.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!