A Trinity Kávéházi esték programsorozat alkalmain hiteles és inspiráló emberek élettörténetén keresztül keressük a választ arra, hogy mit jelent megtalálni önmagunkat egy identitásvesztett világban. 2022. szeptember 24-én Somody Imre története került előtérbe.

Ha egy sikeres emberre vagyunk kíváncsiak, sok irányból kezdhetjük a felderítést. Miután számba vettük a pályafutássá összeálló életeseményeket, a diagrammon felfele lépdelő görbét, kifaggatjuk a jövőképéről, óhatatlanul az a kérdés a legnyomósabb: hol tart most. Mert valós időben érteni a történelmet, most felmérni, milyen válaszokat hoz egy példaértékű pályán haladó felebarátunk, igen inspiráló lehet.

Egy ilyen megtisztelő találkozás reményében biztosított a Trinity Baptista Gyülekezet helyszínt, időt és befogadó közeget arra, hogy dr. Somody Imrét személyesen, vágás nélkül megtapasztaljuk.

Miközben hallgattuk a családfő, üzletember, kávéházvezető, őstermelő és podcaster szavait arról, ahogy a rendszerváltás után milliárdos sikereket ért el, majd ezek hamvaiból újat kezdett, újragondolta az életét, és végül átadta magát Isten vezetésének, valahogy a válaszokon, vallomáson felül annak az örömével lett teljes ez a találkozás, hogy a nagyon egyedi történetszálak mégis azt rajzolják ki, ami mindannyiunknak ismerős. Még egy, két, három, sőt, számtalan okkal több lesz a tarsolyunkban arra, hogy ráálljunk a kegyelemre.

A folytatás következik: 2022. november 20-án újabb találkozót tartunk.

Ha erre jársz, várunk szeretettel!

Trinity Baptista Gyülekezet Debrecen


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!