Ismét GLS vezetői konferencia Budapesten

2068

2016. október 7–8-án harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a GLS (Global Leadership Summit) nemzetközi vezetői konferenciát.

A Magyar Evangéliumi Szövetség – Aliansz és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa (MEÖT) védnökségével a MOM Kulturális Központban kerül sor a kétnapos eseményre, melyen nyolc külföldi szakember – többek között amerikai lelkészek, sikerkönyvszerzők és üzletemberek – előadásai hangzanak majd el.

Az idei esemény magyar előadója Lénárt Viktor evangélikus lelkész, a GROW csoport vezérigazgatója.

Ez a kétnapos felekezetközi esemény segítséget nyújt abban, hogy a résztvevők jobb vezetővé váljanak és magukévá tehessenek egy sokkal nagyobb víziót – amiért Isten vezetésre hívta őket. A szervezők fő célja, hogy a vezetői készségfejlesztés révén segítsék a gyülekezetek növekedését. A Chicago melletti, Bill Hybels lelkész által vezetett Willow Creek Gyülekezetből Észak-Amerika-szerte 375 helyszínre élőben közvetítik az eseményt, majd ezt követően szerte a világon megrendezésre kerülnek a lokális GLS konferenciák, ahogy hazánkban is 2014 óta.

A konferencián rengeteg lehetőség áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy a saját képességeiket és az általuk vezetettekét továbbfejlesszék. A GLS egy bizonyítottan hasznos eszköz a résztvevők számára, akik arról számoltak be, hogy gyülekezetük, szervezetük, missziójuk sokkal hatékonyabban működik, miután részt vettek a konferencián.

Bővebb információ, online regisztráció és jegyvásárlás a http://glshungary.org oldalon.
Közösségi oldal: https://www.facebook.com/glshungary/