Hetedik alkalommal rendezik meg a Protestáns Cigánymissziós Konferenciát

1532

A Protestáns Cigánymissziós Fórum idén február második hétvégéjén, a Cigány Módszertani és Kutató Központ közreműködésével rendezi meg a VII. Protestáns Cigánymissziós Konferenciát.

Az öt egyház (baptista, evangélikus, metodista, pünkösdi, református) cigánymisszióinak összefogásával évekkel ezelőtt alakult Protestáns Cigánymissziós Fórum idén február második hétvégéjén, a Cigány Módszertani és Kutató Központ közreműködésével rendezi meg a VII. Protestáns Cigánymissziós Konferenciát, melynek helyszíne a Békési Baptista Gyülekezet imaháza. A konferencia címe és témája: „Áldom az Urat mindenkor”.

A missziós lelkipásztorokon kívül felszólalnak még: Langerné Victor Katalin, a Belügyminisztérium Társadalmi Felzárkózásért Felelős Helyettes Államtitkárságának helyettes államtitkár asszonya; Sztojka Attila kormánybiztos, a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság főigazgatója; dr. Czibere Károly, a Református Szeretetszolgálat főigazgatója.

A járványhelyzetre való tekintettel a rendezvény zárt körű, csak az öt egyházból meghívott egyháztagok, az előadók és a sajtó képviselői vehetnek részt rajta a járványügyi rendelkezések szigorú betartása mellett.

A rendezvényről élő közvetítés lesz majd a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió videómegosztó csatornáján, a Reményhír TV-n.

Kiadó: Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!