Háromszoros öröm Ócsán

2886

2016. július 17-én, vasárnap délelőtt a borongós idő ellenére szívmelengető istentiszteleti alkalomra készült gyülekezetünk.

Három fehérruhás állt a hullámsírba, kifejezve ezzel Krisztus mellett hozott döntésüket és elkötelezettségüket. Mindhárman hívő családba születtek, ami nagy segítség volt számukra az élet útjára való eljutáshoz, de felismerték, hogy ez egyedül nem elegendő. Ifjúkoruk ellenére más-más nehézségek és körülmények leküzdése után jutottak el a Krisztussal való személyes találkozásra.

Isten üzenetét Vass Zoltán lelkészgyakornok testvér hirdette a Róma 8,14–17 igék alapján, igehirdetésének ezt a címet adva: „Üdvözlet a családban”. Kifejtette, hogy Isten szeretetén és kegyelmén keresztül nagycsaládot örökölnek azok, akik Krisztuséi lesznek Isten gyermekeként. Amikor jön a kísértés, szenvedés, nem egyedül kell szenvedni, hanem Krisztussal.

A bemerítés szolgálatát Horváth Zsolt lelkipásztor végezte. A kézrátételes imádságok után gyülekezetünk és a családok nevében hangzottak köszöntések, hiszen öröm van a mennyben, a gyülekezetben és családjainkban is. A Teremtő őrizze ifjú testvéreink életét egészen a célig!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!