Glorious Day

3129

2016. október 22-én különleges alkalmat tartottunk Csengődön. Ekkor került megrendezésre a „Glorious Day” elnevezésű dicsőítő koncert a kultúrház nagytermében.

Az ötletet az adta, hogy egyre inkább elterjedtté válik a közösségi éneklésnek ez a formája, ezért egy ilyen rendezvény jó lehetőséget adhat a testvéri találkozásra, a kívülállók megszólítására, a dicsőítő zene koncertkörülmények közötti gyakorlására.

Visszatekintve elmondható, hogy bár regionális jelleggel rendeztük az alkalmat, az érdeklődés nagy volt. Ez bátorít bennünket arra, hogy hagyományt teremtsünk és a következő években is szervezzünk hasonló alkalmakat, amelyekre előre is szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt!

Ízelítőül lássuk a koncert előadóit és programját!

glorious-day-1A helyi polgármester, Lajter Ferenc köszöntése után Kotmájer Mihály lelkipásztor kért áldást az alkalomra.

Az első fellépő a helyi „Faith and Music” nevű együttes volt. Őket a pécsi „Barátság Band” követte. Két pünkösdi dicsőítő csoport is fellépett, az egyik a keceli, a másik a kiskőrösi gyülekezet csapata volt.

Természetesen volt evangelizáció is, ezt Csóka Efraim kiskőrösi pünkösdi lelkész tartotta nekünk, majd a Karneol nevű együttes zárta a koncertet, végül Dóczi Ákos kerületi elnök adott hálát a nap áldásaiért.

Reméljük, felkeltettük az érdeklődést rendezvényünk iránt, és a következő alkalmon még többen lehetünk majd együtt Urunkat dicsérve és hitünket így is kifejezésre juttatva!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!