Elkészült a Baptista Rádió Mesevilág CD!

2142

Mesés hírünk van. Nagy örömünkre elkészült a Baptista Rádió első hivatalos mese CD-je a Mesevilág. A lemezzel karácsonykor több, mint száz Baptista gyülekezet gyermekszolgálatát ajándékoztuk meg, hogy ezzel segítsük munkájukat.

Heidt Erika vagyok, a mesemondó. Kezdhetném úgy is, hogy hol voltam, hol nem voltam… Gyerekkorom óta szerelmese vagyok a meséknek és mivel a fiam már kinőtt abból a korból, hogy minden este felolvassak neki történeteket sárkanyokról, tünderekről vagy éppen Pöttyös Panniról így, mikor a Baptista Rádióhoz kerültem felmerült bennem, hogy a nagy rádiós elődök nyomán esti mesét mondanék hétvégente a legfiatalabb és a lelkükben fiatal hallgatóinknak. A rádió vezetőjének tetszett az ötletem. (A mai napig lelkes hallgatója, a meséimnek.)

A csapattal elkezdtünk azon gondolkodni, hogyan tudnánk minél több emberhez eljuttatni a Mesevilág című műsort, kicsikhez és nagyokhoz egyaránt. Megálmodtuk, hogy készitünk egy mese cd-t, melyet a Magyarországi Baptista Egyház Kommunikációs Osztályának támogatásaval megvalósítottunk. A friss lemezeket még december 24-e előtt, több mint száz Baptista gyülekezet gyermekszolgálatának elküldtük, azzal a céllal, hogy örömet okozzunk és segítsük munkájukat.

Remélem te is meglátogatod a www.baptistaradio.hu honlapon a Mesevilág archivumát, hogy kedvedre válogathass a rengeteg varázslatos történetünk közül. Emellett bízom benne, hogy hogy hétvégente 18.00 órától is talállkozunk, hogy meghallgasd a legfrisebb meséket, a Baptista Rádió műsorán.

Ha még nem találkoztál az új lemezzel, ne csüggedj, a teljes hangzóanyagot elérheted a www.baptistaradio.hu weboldalon. Terjeszteni ér! 🙂 Szeretettel várlak, hogy továbbra is barangoljunk együtt a mesés kalandok földjén!

Heidt Erika mesemondó


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!