Kedves Érdeklődők!

Nagy szeretettel értesítünk benneteket, hogy a 2023. évi nyári Egyházzenei Tanfolyamot július 2-től 9-ig az újpesti baptista imaházban (1043 Budapest, Kassai u. 26.) tartjuk.

A július 2-i vasárnapon délután nyitóhangversenyt tartunk, azután lebonyolítjuk a regisztrációt. Az oktatás július 3-án, hétfőn reggel 8.30-kor kezdődik, és esténként 18 órától is tartunk kórusénekes gyakorlatokat, továbbképzést, amelyre bármely környékbeli énekest és gyakorló karvezetőt is szeretettel hívunk. A tanfolyamot július 9-én ünnepi istentisztelettel zárjuk.

Részvételi díj egy hétre:  25.000 Ft

Az ebéd egy napra: 1800 Ft (megrendelhető)

A vacsora díjtalan.

Kérjük, hogy a szállást rokonoknál vagy ismerősöknél oldjátok meg. Amennyiben ez nem lehetséges, korlátozott számban tudunk biztosítani számotokra szálláshelyet. A kedves szülőktől kérjük, hogy 14 év alatti gyermeket csak felnőttkísérettel küldjenek a tanfolyamra, mert a nagyvárosi közlekedés számukra még veszélyes lehet. Az eddigiekhez hasonlóan idén is kórus-karvezetés, ének, valamint harmónium-orgona tanszakokra lehet jelentkezni.

Hozzatok magatokkal:

  • Bibliát, Baptista gyülekezeti énekeskönyvet,
  • A harmonisták a Gyülekezeti harmóniumjáték I. kötetét,
  • Az orgonisták a Gyülekezeti orgonajáték II. kötetét,
  • A karvezetők az Evangéliumi vegyes karokat, az Énekeljünk az Úrnak! és az Evangéliumi karénekek című gyűjteményt.

A jelentkezéseket legkésőbb június 20-ig várjuk e-mailben az egyhazzeneitanfolyam@gmail.com e-mail-címre; ebben jelezd vissza a neved, elérhetőséged, zenei előtanulmányaidat (ha vannak), illetve milyen szakra (orgona / harmónium / karvezetés / ének), melyik évfolyamba (kezdő / középhaladó / haladó) jelentkezel, és ha rendelsz ebédet, mely napokra kéred.

Friss információkért kövesd az Egyházzenei Tanfolyam Facebook-oldalt!

Szeretettel várunk:
a tanfolyam tanárai
Budapest, 2023. május


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Cipősdoboz akció