A Pure újra elindul Budapesten és Győrben!

2088

Kamaszkorban elindulnak a fiatalokban a kérdések: Ki vagyok? Szerethető vagyok-e? Mihez kezdjek az életben? Kikkel barátkozzam? Mely értékek fontosak számomra? Jó-e az, amilyen vagyok? Értékes vagyok-e? Mindeközben rengeteg elvárással és lehetőséggel találkoznak, ami egy belső bizonytalansághoz vezet: Mit válasszak? Milyen döntéseket hozzak ahhoz, hogy egy valóban teljes életet alapozhassak meg? Ebben a válaszkeresésben nyújt nekik segítséget a Pure.

A Pure egy olyan közösség, ahol a részt vevő lányok őszintén, álarcok nélkül lehetnek jelen, tehetik fel a kérdéseiket, és oszthatják meg a gondolataikat. Az alkalmak során olyan témákról beszélgetünk, amelyek meghatározzák az ember életútját: fontos szerepet kap a helyes önértékelés és énkép kialakítása, a jellemfejlődés, az otthonról kapott értékek megszilárdulása, az emberi kapcsolatok és az istenkapcsolat erősítése. A Pure-ban a részt vevő lányok nőiességüket a mindennapok szintjén fedezhetik fel, ahogyan megjelenik a viselkedésükben, a kommunikációjukban és a küllemükben.

A témák, amelyekkel foglalkozunk, többek között a külső-belső szépség; nőiesség; szabadság, döntések, felelősségvállalás; érzelmi intelligencia; stílus, egyediség; kommunikáció; női alakok a Bibliában; önbecsülés, önbizalom; szerelem, párkapcsolat; konfliktuskezelés; hitelesség, önazonosság. A Pure havi egy szombati napot jelent két tanéven keresztül. Évünk kiemelkedő eseményei közé tartozik az anya-lánya teaház, a Pure-hétvége és az apa-lánya nap.

Szeretettel várunk minden 14–16 éves lányt ősszel induló budapesti és győri csapatunkba! Jelentkezni a www.youarecalled.hu honlapon keresztül lehet.

A csapatlétszámok korlátozottak, ezért jelentkezési sorrend alapján tudjuk fogadni a fiatalokat.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286