A Lepramisszió – Magyarország köszönete

1121

Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik korábbi „Covid-India” felhívásunkra sok szeretettel, komoly áldozattal és igen gyorsan adományoztak! A beérkezett 5 120 000 Ft-ot haladéktalanul továbbítottuk az Indiai Lepramissziónak, mely összeg felhasználásáról a következőket írta dr. Famkima Darlong egészségügyi programigazgató:

„A Chhaattisgarh állambeli Champa Bethesda lepramissziós kórházának közössége és a település lakossága számára rendkívül nagy segítséget jelentett a kapott adomány. A helyzetet stabilizálni tudtuk, de sajnos fel vagyunk készülve a harmadik hullám támadására is.

A magyar adományokból oxigénellátást biztosítottunk a súlyos megbetegedettek számára. Oltásokat vásároltunk és adtunk be a kórház vonzáskörzetében. Védőruházatot és védőfelszereléseket biztosítottunk a Covid-dolgozóknak. Felszereltünk egy speciális Covid-részleget, melyben 66 beteget tudtunk megmenteni. Fertőtlenítő eszközöket vásároltunk. Sürgősségben alkalmazott Covid-személyzet számára bért fizettünk. A nagyon nehéz helyzetünkben Istentől kértük, hogy rendelje ki számunkra a szükséges segítséget. Hálásak vagyunk, hogy Magyarországról időben, azonnal és elégségesen megkaptuk ezt, amiért őszinte köszönetünket fejezzük ki minden támogatónak. Imádságaink meghallgatását láttuk meg segítségükben. Isten áldja meg mindnyájukat!”


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!