A Lepramisszió – Magyarország köszönete

646

Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik korábbi „Covid-India” felhívásunkra sok szeretettel, komoly áldozattal és igen gyorsan adományoztak! A beérkezett 5 120 000 Ft-ot haladéktalanul továbbítottuk az Indiai Lepramissziónak, mely összeg felhasználásáról a következőket írta dr. Famkima Darlong egészségügyi programigazgató:

„A Chhaattisgarh állambeli Champa Bethesda lepramissziós kórházának közössége és a település lakossága számára rendkívül nagy segítséget jelentett a kapott adomány. A helyzetet stabilizálni tudtuk, de sajnos fel vagyunk készülve a harmadik hullám támadására is.

A magyar adományokból oxigénellátást biztosítottunk a súlyos megbetegedettek számára. Oltásokat vásároltunk és adtunk be a kórház vonzáskörzetében. Védőruházatot és védőfelszereléseket biztosítottunk a Covid-dolgozóknak. Felszereltünk egy speciális Covid-részleget, melyben 66 beteget tudtunk megmenteni. Fertőtlenítő eszközöket vásároltunk. Sürgősségben alkalmazott Covid-személyzet számára bért fizettünk. A nagyon nehéz helyzetünkben Istentől kértük, hogy rendelje ki számunkra a szükséges segítséget. Hálásak vagyunk, hogy Magyarországról időben, azonnal és elégségesen megkaptuk ezt, amiért őszinte köszönetünket fejezzük ki minden támogatónak. Imádságaink meghallgatását láttuk meg segítségükben. Isten áldja meg mindnyájukat!”