Jubileumi ünnep

110 éves a BTA

4055
Prof. Dr. Almási Tibor, teológiánk rektora

Hálásak vagyunk mennyei Atyánknak, hogy az Udvarnoki András által 1906-ban alapított Baptista Teológiai Akadémia – mint „missziónk szíve” – 110. jubileumi évéhez érkezett. Ennek emlékére tervezünk és szervezünk egy kedves és tartalmas ünnepélyt, amelyre ezúton szeretettel és tisztelettel meghívom közösségünk testvériségét.

Az ünnepi megemlékezésre 2016. október 29-én 15 órai kezdettel kerül sor a Pesti Vigadó II. emeleti Dísztermében (1051 Budapest, Vigadó tér 2.).

Teológiánk honlapján (www.bta.hu) elérhető az elektronikus jelentkezési felület a „Hírek, események” fül alatt a „Jelentkezés a 110 éves jubileumi ünnepségre” ikonra kattintva. Emellett lehetőség van a regisztrálásra e-mailben (bta@bta.hu) vagy telefonon (06-20-886-0847) is.

Szeretettel kérem, hogy – a terem korlátozott befogadóképessége miatt – mielőbb tegye meg mindenki visszajelzését az említett lehetőségek bármelyikén, hogy a belépéshez szükséges meghívót mielőbb el tudjuk juttatni.

Megköszönöm testvéreink értünk mondott imádságait és bármilyen más módon is megnyilvánuló, támogató szeretetét, és Isten áldását kívánom közösségünk életére és munkájára.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!