Találkozó amerikai baptista vezetőkkel

3015

2016. augusztus 1-jén megbeszélésre került sor a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat vezetői, valamint az American Baptist International Ministries (ABIM) vezetői között.

Az ABIM részéről jelen volt Rev. Sharon T. Koh testvér, az ABIM új, 2016. szeptember 1-én szolgálatba álló nemzetközi igazgatója, Charles Jones testvér, a szervezet európai és közel-keleti munkájáért felelős igazgatója, továbbá John és Amanda Good, akik misszionáriusjelöltként készülnek arra, hogy négy gyermekükkel együtt Debrecenbe költözzenek, hogy ott szolgáljanak – többek között a Talentum Baptista Iskolában.

A megbeszélésen áttekintettük az ABIM, illetve az MBE és a Szeretetszolgálat jövőbeni terveit, keresve az együttműködés bővítésének lehetőségét. Az ABIM egyházunk központjában ezekben a napokban regionális konferenciát tart a Magyarországon és a környező országokban szolgáló misszionáriusai számára, melynek célja az, hogy Sharon Koh testvér ismertesse velük a szervezet jövőre vonatkozó missziós stratégiáját.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!