„Őrangyalok Ligája – a nyaralás mindenkinek jár” pályázatot hirdet 2-3 napos családi nyaralás megszervezésére
A Tábitha Gyermek- és Gyermekhospice Alapítvány „Őrangyalok Ligája” programja pályázatot hirdet magyarországi 7–14 éves korosztályú hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket nevelő családok, valamint a velük egy háztartásban élő gyermekek részére (nevelőszülői, örökbe fogadó szülői és egyéb közösségek) 2-3 napos családi nyaralás megszervezésére.

Miért támogatjuk a családi nyaralások megvalósulását?
Mert szeretnénk hozzájárulni támogatásunkkal ahhoz, hogy a családok életre szóló közös élményeket szerezzenek, legyen részük tartalmas pihenésben, a megszokott hétköznapokat közös élmények váltsák fel. A családi nyaralás alatt legyen a főszerep az önfeledt kikapcsolódásé, hiszen nyaralás mindenkinek jár!

Kik pályázhatnak?
Magyarországi 7–14 éves korosztályú hátrányos helyzetű vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek pályamunkákkal, valamint a gyerekeket nevelő családok, nevelőszülők.

Mit kell tennem?/ Milyen pályamunkákat várunk a gyerekektől?
Gyerekek által készített rajzot, festményt vagy egyéb képzőművészeti munkát vagy egyoldalas fogalmazást, hogy milyen nyaraláson vennének részt a családjukkal.

Jelentkezési lap itt letölthető

Mi a határidő?
A pályázatok benyújtási határideje: folyamatos, de legkésőbb 2021. augusztus 31.

Mekkora a megpályázható összeg?
A magyarországi családi nyaralás értéke 100 000 Ft és 300 000 Ft között lehet a nyaralásban részt vevő hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű, valamint a velük egy háztartásban élő gyerekek aránya szerint.

Mennyit fedez az Őrangyalok Ligája a felmerülő költségekből?
A családi nyaralás szállásköltségét félpanziós ellátásig 100%-ban támogatjuk.

Hogyan küldhetem be a pályamunkámat és a jelentkezési űrlapot?
A pályamunkákat küldhetitek e-mailen, a képzőművészeti munkákat fotózzátok le és csatolmányként küldjétek e-mailen a palyazat@orangyalokligaja.hu címre vagy postán az alábbi címre:

Tábitha Gyermek- és Gyermekhospice Alapítvány
2045 Törökbálint, Bartók 21.
A borítékon kérjük feltüntetni:
„Őrangyalok Ligája – a nyaralás mindenkinek jár” program
A pályázatot ajánlva, tértivevénnyel kérjük postára adni. A pályázat benyújtásának időpontját a postai feladás időpontja jelzi.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket az alábbi e-mail-címre várjuk: palyazat@orangyalokligaja.hu

Pályázati feltételek és információk:

– Családonként/közösségenként egy pályamunka beküldése lehetséges!
– A pályázatok megvalósítási időszaka: 2021. július 5. – szeptember 15.
– A rendelkezésre álló keretösszeg: 8 000 000 Ft
– A pályázatok benyújtására 2021. augusztus 31-ig folyamatosan, illetve visszavonásig (a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig) van lehetőség.
– A program keretösszegéből kb. 30–35 család nyaralását tudjuk támogatni, és kb. 100–200 gyerek pihenését tudjuk fedezni.
– Támogatás módja: 100%-os költségátvállalás a családi nyaralásban részt vevő hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű, valamint a velük egy háztartásban élő gyerekek számára, ami a szállás, illetve a félpanziós ellátás költségeinek átvállalásával történik.
– Sikeres pályázás estén a család a kiválasztott szállással egyezteti, hogy van-e szabad szobájuk a család igényeinek megfelelően, majd az alapítvány ügyintézője felveszi a kapcsolatot a szállással, lefoglalja és előre kifizeti azt.

FONTOS!
Az „Őrangyalok Ligája” projekt nyertes pályázóit kötelezi arra, hogy fotókkal és rövid szöveges dokumentációval köszönjék meg a megvalósult családi nyaralást, amelyet annak utolsó napja után 15 napon belül az alapítvány számára kell megküldeniük elektronikusan (e-mailben) vagy postán.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!