Nagyszínpad, nagyszínpad!

3251

Fiatal, tehetséges szentendrei énekesek és együttesek mutatkoztak be az elmúlt hétvégén az Offline Center színpadán.

A tét a nagyszínpadi fellépés volt a Szentendrei Sörmajális tehetségkutató versenyének döntőjében, és nagyon erős mezőny jött össze mindkét napra. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek a továbbjutók kiválasztásakor. Pénteken az ének kategória előválogatóján Horányi Sándor jazzgitártanár, előadóművész, a pomázi Teleki-Wattay Művészeti Iskola jazz tanszakának vezetője és Szabó Balázs, a hazai kortárs gospel zenei élet egyik legjelesebb és legkedveltebb képviselője zsűrizett. Szombaton az előadókat Pozsár Eszter jazz-szaxofon tanár, előadóművész, zeneterapeuta és Johnny K. Palmer énekes, dalszövegíró értékelte, aki többek között Wolf Kati „Szerelem, miért múlsz?” című szerzeményének társszerzője.

A város önkormányzata és az Offline Center közös szervezésében létrejött rendkívül jó hangulatú, családias eseményen jó volt látni, hogy bőven van utánpótlás zenei téren a városban. Meggyőző karakteresség és mesterkéletlen üdeség keveredett a fiatal előadók produkcióiban.

Szólóhangszer kategóriában Ungvári András, Nagy Gergő, énekes kategóriában Papp Domonkos, Pásztor Virág, Józsa Bojána, Jolis Carmen és Ország Eszti jutott tovább. A fellépő zenekarok közül a DayDreaming, a Drazsé, a Nagyobb vagy Egyenlő, a 30 fok árnyékban és az Mc Masters maradt versenyben.

Az előválogatóból továbbjutott fiatalok a Sörmajális nagyszínpadán léphetnek fel 15-20 perces minikoncerttel 2017. április 29-én, szombaton 12 és 19 óra között, s közülük kerülnek ki a győztesek. Az első helyezettek igazán nagyvonalú díjakkal gazdagodnak: készíthetnek videoklipet, fellépések, fotózások, médiamegjelenések, stúdiózás várja őket.
A tehetségkutató Deák Bill 21 órakor kezdődő koncertjével zárul. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a Dunakorzóra, a nagyszínpad elé a Sörmajálisra!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1376709999082337/

Forrás: http://szentendre.hu/nagyszinpad-nagyszinpad/


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!