Megmozdult a parton a víz…

368

2023. október 8-án örömünnepre gyűltünk össze Tuzséron az imaházunkban. Gyülekezetünk egyik fiatalja, Révész Csenge határozta el, hogy megvallja hitét a látható és láthatatlan világ előtt is.

Csenge újjászületett hívő szülők gyermekeként kiskorától kezdve hallotta az evangéliumot. Természetes volt számára, hogy Isten van, ám egy idő után rá kellett jönnie, hogy ő távol van ettől az Istentől, nincs igazi hite, és megtapasztalta, hogy élete céltalan. Isten azonban Csengét is kereste, és tinédzserévei alatt keresztény alkalmakon, táborokban és hívő barátokon keresztül is egyre közelebb vonta magához. 2022 nyarán Csenge meghozta a döntést, hogy egész életére szólóan átadja önmagát Krisztusnak, követi őt, és naponta megéli a Zsidókhoz írt levél 11. rész 6. versében leírtakat:

„Hit nélkül pedig senki sem lehet kedves Isten előtt, mert aki az Istent keresi, annak hinnie kell, hogy ő van, és megjutalmazza azokat, akik őt keresik.”

Egy év múlva megérett benne a vágy, hogy a gyülekezet közösségéhez tartozzon, így kérte bemerítését és felvételét gyülekezetünkbe.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286