2021. március 19–20-án, immár negyedik alkalommal rendezik meg az IVK-t, Magyarország legnagyobb ökumenikus ifjúsági vezetőképző konferenciáját. A kétnapos, intenzív tréninget az Ifjúságépítők és több keresztény felekezet (adventista, anglikán, baptista, evangélikus, katolikus, pünkösdi, református) fiataljai szervezik az ifjúsági munka minden résztvevője számára. A konferencia célja, hogy minden olyan főállású vagy önkéntes szolgáló, aki gyülekezetében, közösségében, esetleg a helyi iskolában foglalkozik fiatalokkal, elméleti és gyakorlati információkkal gazdagodjon és megtapasztalja, hogy nincs egyedül a kihívásaiban.

A tavalyi évben a koronavírus következtében elmaradt konferenciát az idei év során „hibrid módon” valósítják meg: a rövid, inspiratív gondolatindítók, a személyes mentorálás, a műhelyek, a fórumbeszélgetések és a főelőadások az online térben lesznek elérhetőek. A résztvevők három főelőadás, 11 workshop és 13 rövid előadás közül választhatnak a két nap során, így az őket leginkább érdeklő és érintő témákban kaphatnak útmutatást tapasztalt ifjúsági vezetőktől. A járványhelyzet alakulásának függvényében a szervezők olyan IVK Offline Pontokat is létrehoznak országszerte, ahol kisközösségekben van lehetőség a találkozásra és az előadások feldolgozására. Ezeken az Offline Pontokon kaphatják meg a résztvevők a számukra készített meglepetéseket és tárgyi ajándékokat.

Képek a 2019-es rendezvényről:

A konferencián a szakmai fejlődés mellett hangsúlyt kap a lelki épülés is: a főelőadások és a dicsőítés a lelki megújulásban és felfrissülésben segítik a résztvevőket. A főelőadások – a tavaly tervezetthez hasonlóan – az öröm témakörét járják körül a Biblia tanítása alapján. A konferencia főelőadói Andy Oatridge anglikán, Édes Árpád református és Varga György baptista lelkipásztorok lesznek.

A konferencia jelentkezési határideje 2021. február 7.

Jelentkezni az alábbi linken lehetséges:

Bővebb információk:


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!