Ismét megrendezik Magyarország legnagyobb ökumenikus ifjúsági vezetőképző konferenciáját

2020. március 20–21-én immár negyedik alkalommal rendezik meg az IVK-t, Magyarország legnagyobb ökumenikus ifjúsági vezetőképző konferenciáját Budapesten a Podmaniczky–Vigyázó-kastélyban. A konferencia idei témája az alábbi kérdés köré épül: Kész vagy az örömre? 

A kétnapos, intenzív tréninget az Ifjúságépítők és több keresztény felekezet (adventista, anglikán, baptista, evangélikus, katolikus, pünkösdi, református) fiataljai szervezik az ifjúsági munka minden résztvevője számára. A konferencia célja, hogy minden olyan főállású vagy önkéntes szolgáló, aki gyülekezetében, közösségében, esetleg a helyi iskolában foglalkozik fiatalokkal, elméleti és gyakorlati információkkal gazdagodjon, és megtapasztalja, hogy nincs egyedül a kihívásaiban.

A nap szerkezetében rövid, inspiratív gondolatindítók, személyes mentorálás, kiscsoportos műhelyek, fórumbeszélgetések, interjúk és szituációs gyakorlatok segítik az ifjúsági munkával kapcsolatos szakmai ismeretek elsajátítását. A résztvevők 17 workshop és 17 rövid előadás közül választhatnak a két nap során, így az őket leginkább érdeklő és érintő témákban kaphatnak útmutatást tapasztalt ifjúsági vezetőktől. A szervezők emellett meglepetésekkel és tárgyi ajándékokkal is készülnek a résztvevők számára.

A konferencián a szakmai fejlődés mellett hangsúlyt kap a lelki épülés is: a fő előadások és a dicsőítés a lelki megújulásban és felfrissülésben segítik a résztvevőket. A fő elődások az öröm témakörét járják körül a Biblia tanítása alapján. A konferencia fő előadói Andy Oatridge anglikán, Édes Árpád református és Varga György baptista lelkipásztorok lesznek.

A konferencia jelentkezési határideje 2020. január 31.

Bővebb információk:

http://www.ifivezetokepzes.hu/

https://www.facebook.com/events/1257369601114769/


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286