Linda Dillow és férje, Joseph (Jody) ausztriai látogatása és közeli barátsága dr. Kovács Gézáné Szegedi Ildikóval (a Magyarországi Baptista Egyház Nőszövetségének korábbi elnökével) adta az apropóját annak a spontán női összejövetelnek, amelyet 2019. október 7-én tartottak a Magyarországi Baptista Egyház tanácstermében. A világhírű keresztény írónőt Papp János egyházelnök köszöntötte.

Férjével hét hete indultak útnak Colorado Springs-i otthonukból, Bécs és a Cambridge-i Tyndale House mellett Budapestet is útba ejtették. A szűk körű találkozón Linda mesélt első magyarországi előadásáról, az európai szolgálatáról és a látogatásai során kötött barátságokról.

Élménybeszámolója mellett lelki üzenetet is hozott a magyar nőknek:

„Amit tesztek, jó lélekkel végezzétek úgy, mint az Úrnak, és nem úgy, mint az embereknek,  tudván, hogy ti viszonzásul megkapjátok az Úrtól az örökséget. Az Úr Krisztusnak szolgáljatok!”

Kol 3,23–24

Férje mesélt készülő könyvéről, melynek címe „Az örökkévalóság rövid leírása”. Jody Dillow évekig teológiai professzorként dolgozott Amerikában, ahol rengeteg kérdés foglalkoztatta. Készülő könyvében ezeken végighaladva próbál választ adni arra, hogyan kell megélnünk a keresztény életet, hogy az valóban számítson Istennél.

A kellemes hangvételű alkalmon közös imádságot követően lehetőség nyílt a résztvevők számára saját élményeiket megosztani az írónővel, kérdéseket feltenni, köszönetet mondani. Reméljük, Linda Dillow hamarosan újra hazánkba látogat, és nagyobb közönség előtt hallhatjuk tanítását!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!