Közösségünk, a Magyarországi Baptista Egyház életében az évenkénti közgyűlés dolgaink számbavételéről, látásunk széles körű egyeztetéséről, a közös munkáról, a szükséges döntések együttes meghozásáról és hitünk melletti kiállásról szól: találkozni, beszélgetni, közösen dolgozni, valamint egymást és a közösséget építeni.

Ebben az évben vidéki helyszín következik.

Hívom tehát a gyülekezetek küldötteit a Magyarországi Baptista Egyház 2024. évi közgyűlésére, melyre 2024. április 20-án Vácott, a baptista gyülekezet imaházában (2600 Vác, Mentős köz 1.) kerül sor. A program 10 órakor kezdődik és várhatóan 17 órakor ér véget.

A beszámolókon és az ilyenkor szokásos feladatokon túl ebben az évben az egészséges gyülekezet témakörében, missziós konferencia jelleggel fog folytatódni a közgyűlés délutáni alkalma.

A részletes programot, a közgyűlési jelentéseket, a találkozásunkkal kapcsolatos gyakorlati információkat a közgyűlési könyvben, illetve az ezt követően kiküldött leveleinkben olvashatják a küldött testvérek.

Az SZMSZ vonatkozó pontja értelmében kiküldendő megbízóleveleket, a közgyűlési könyvet, valamint további konkrét információkat Varga László Ottó főtitkár testvér fogja hamarosan, külön levélben megküldeni.

Kérjük, hogy a megbízólevelet a küldöttek hozzák magukkal, és igyekezzen mindenki már az imaóra előtt túljutni a regisztráción, hogy együtt vehessünk részt az imaközösségben.

Találkozzunk tehát 2024. április 20-án Vácon!

Testvéri szeretettel és várakozással: Papp János egyházelnök


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!