Két ünnep Békéscsabán öt héten belül

3464

Gyülekezetünkben rövid időn belül két örömteli eseménynek voltunk a tanúi.

Az egyik az új lelkipásztor, Takács Zoltán beiktatása volt. A gyülekezet több mint egy évet imádkozott pásztorért, akit Isten Mátészalkáról hívott közösségünkbe. Beiktatására 2018. június 30-án került sor imaházunkban. Az ünnepi alkalmon Papp János testvér, egyházunk elnöke hirdette Isten igéjét, és a beiktatást is ő végezte. Örülünk, hogy erre az alkalomra sokan eljöttek a környező gyülekezetekből, a város más felekezeteiből, így népes csoport köszönthette a beiktatott lelkipásztort, áldást kívánva szolgálatára.

A másik ünnep egy bemerítési alkalom volt

Három testvér állt a gyülekezet előtt és tett vallást hitéről, majd bemerítkezve cselekvő módon fejezte ki élete változását és az Úrral való szövetségét.

A bemerített testvérek: Kozma Györgyné Flórika, Huszárné Fazekas Mária és Takács Tamás.

Az ünnepi igehirdetés szolgálatát Papp Dániel, a nyíregyházi gyülekezet lelkipásztora, a bemerítést Takács Zoltán helyi lelkipásztor végezte. A beiktatás ünnepi alkalmán a zenei és énekkari szolgálatot Oláh Gábor és Tóka Ágoston testvérek segítették, a bemerítésen pedig Tóka Szabolcs testvér végezte a zenei szolgálatokat. Mindkét istentisztelet sok áldást közvetített Istentől, melyeken éreztük a Lélek mélyreható munkáját.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Cipősdoboz akció