Szeretettel hívunk, hogy te is légy részese a Baptista500 jubileumi rendezvénysorozat ünnepi záróalkalmának. Vendég evangélista Billy Graham unokája, Will Graham lelkész, és a The Afters együttes mellett több hazai előadó és egy 500 fős kórus is fog szolgálni. Célunk, hogy az MBE gyülekezeteinek tagjai, intézményrendszerének tanulói és munkatársai eljöjjenek erre az alkalomra, és hozzanak barátokat, érdeklődőket, hogy az evangélium sokakhoz eljuthasson.

Kérünk, hogy a rendezvény megvalósításához csatlakozz hozzánk segítőként, szolgálóként az alábbi területeken: gyülekezeti, illetve intézményi koordinátor és szervező csoportos utazáshoz, kórustag, önkéntes.

Rendezvényünk nem valósulhatna meg önkéntesek nélkül, akik segítik az érkezőket és szolgálókat különböző területeken. Segítségük nélkülözhetetlen a különbusszal utazók érkezésekor és indulásakor, az egyénileg érkezők útba igazításában, az ülőhelyek megtalálásában, a gördülékeny beléptetés lebonyolításában. Ez a feladat a rendezvény napjára szól.

Feltétel:

  • 16. életév betöltése
  • gyülekezethez tartozás
  • a kapunyitás előtt két órával történő eligazításon való részvétel (akik vidékről jönnek, nem tudnak a gyülekezeti előre szervezett különbusszal jönni)
  • a rendezvény teljes ideje alatt rendelkezésre állás.

Inkább más terület érdekel? Jelentkezz a honlapunkon! baptistaarena.hu


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286