Izraeli körutazás

A Magyarországi Baptista Egyház és a B.B.Tours közös szervezésében

6022
Panorama of Jerusalem old city. Israel

„Bibliai helyszínekkel – központban Jeruzsálem” 2017. március 13–19.
Információ, jelentkezés: Baptista szervező munkatárs – Bacsó Benjámin: 20/775-9855 vagy Patton Mark: 20/886-3261 (utazási iroda: Hajdú Zsuzsa: 30/6981139)

1. nap: Budapest–Tel-Aviv–Tiberias
. Utazás Budapestről, izraeli képviselőnk várja Önöket a repülőtéren, majd Tiberiasba, a szállodába visszük Önöket, vacsora.

Genezáret-tó
Genezáreti tó

2. nap: Genezáreti tó–Tabgha–Capernaum
. Reggeli, majd utazás a Genezáreti tó partján fekvő szent helyekhez, Yardenitben megtekintjük a Jordán folyó hagyományos keresztelőhelyét. Tiberiason keresztül Mária Magdolna születési helyének érintésével a Boldogmondások hegyére, majd Tabghára, a kenyér- és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumban folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához. Hajókirándulás a Genezáreti tavon (10,- USD/fő). Látogatás egy olajpréselőbe. Visszatérés a tiberiasi szállodába, vacsora.

3. nap: Názáret–Meggido–Tábor-hegy. 
Reggeli, majd utazás Názáretbe, az Angyali üdvözlet templomát csodálhatjuk meg. Utazás a Tábor-hegyre Jézus színeváltozásának bazilikájához. Látogatás Meggidóba. Utazás Betlehembe, a szálloda elfoglalása, vacsora.

4. nap: Jeruzsálem
. Reggeli után utazás Jeruzsálembe: Olajfák hegye, a csodálatos jeruzsálemi panoráma megtekintése az óvárossal, majd az Olajfák hegyén található szent helyek ismertetése. Pillantás a virágvasárnap útjára és a Dominus Flevit kápolnára. Továbbhaladunk a Getszemáni-kerthez, és megtekintjük a Nemzetek templomát az Elárulás barlangját és Szűz Mária sírját. Látogatás a Sion-hegyen az utolsó vacsora színhelyére, Dávid Király sírjához, és az Elszenderülés templomának megtekintése. Kerti sír megtekintése. Lehetőség az Izrael Múzeumba látogatni (14,- USD/fő). Szállás a betlehemi szállodában, vacsora.

5. nap: Jeruzsálem–Betlehem
. Reggeli után látogatás Jeruzsálem óvárosába. Az Oroszlános kapu, Szent Anna-templom, a Bethesda fürdő, Via Dolorosa, Siratófal, a Szent Sír-templom megtekintése. Zsidó negyed, Dávid városa. Vásárlási lehetőség. Szállás, vacsora.

6. nap: Holt-tenger. 
Utazás a Jordán folyóhoz, Jerikónál, majd a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tengerhez, elhaladunk Kumránnál, mely a holt-tengeri tekercsek lelőhelye, Kaszar el Jahud, Jézus bemerítkezésének helyszíne, majd fürdés a Holt-tengerben. Fakultatív kirándulás a massadai erődhöz, drótkötélpályán jutunk fel (30,- EUR/fő). Visszatérés Betlehembe a szállodába, vacsora.

7. nap: Tel-Aviv–Budapest
. Reggeli, majd transzfer a tel-avivi repülőtérre, érkezés Budapestre.

Részvételi díj: 219.500 Ft/fő, –9000 november 20-ig
. Az ár tartalmazza: • repülőjegy közvetlen járatokra • szállás kétágyas szobában 3-4 csillagos hotelekben • büféreggeli és menüvacsora • transzfer • belépők • légkondicionált autóbusz • magyar nyelvű idegenvezetés.

Az ár nem tartalmazza: • helyszínen fizetendő 42,- EUR/fő borravaló, reptéri illeték: 78.500 Ft/fő • feladható poggyász 25.000 Ft/23 kg • betegség-baleset-poggyászbiztosítás 590 Ft/nap 70 év alatt • egyágyas felár: 76.000 Ft.

Előleg: 75.000 Ft/fő UniCredit Bank 10918001-00000084-64060004
B.B. Tours 23 éve! www.bbtours.hu


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!