Izraeli körutazás

A Magyarországi Baptista Egyház és a B. B. Tours közös szervezésében

9003
Panorama of Jerusalem old city. Israel

Bibliai helyszínekkel – központban Jeruzsálem

2018. november 2–8.


Információ, jelentkezés:
Baptista szervező munkatárs – Bacsó Benjamin: 20/775-9855 vagy Patton Mark: 20/886-3261
Utazási iroda – Hajdú Zsuzsa: 30/698-1139


1. nap: Budapest–Tel-Aviv–Tiberias

Utazás Budapestről, izraeli képviselőnk várja önöket a repülőtéren, majd Tiberiasba, a szállodába visszük önöket, vacsora.

Izrael termő földjei
Izrael termőföldjei

2. nap: Genezáreti tó–Tabgha–Capernaum

Reggeli, majd utazás a Genezáreti tó partján fekvő szent helyekhez, Yardenitben megtekintjük a Jordán folyó hagyományos keresztelőhelyét. Tiberiason keresztül Mária Magdolna születési helyének érintésével a Boldogmondások hegyére, majd Tabghára, a kenyér- és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumban folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához. Hajókirándulás a Genezáreti tavon (10 EUR/fő), Szent Péter halas ebéddel (20 EUR/fő). Látogatás egy olajpréselőbe. Visszatérés a tiberiasi szállodába, vacsora.

3. nap: Názáret–Meggido–Tábor-hegy

Reggeli, majd utazás Názáretbe, az Angyali üdvözlet templomát csodálhatjuk meg. Utazás a Tábor-hegyre Jézus színeváltozásának bazilikájához. Látogatás Meggidóba. Utazás Betlehembe, a szálloda elfoglalása, vacsora.

4. nap: Jeruzsálem

Reggeli után utazás Jeruzsálembe: Olajfák hegye, a csodálatos jeruzsálemi panoráma megtekintése az óvárossal, majd az Olajfák hegyén található szent helyek ismertetése. Pillantás a virágvasárnap útjára és a Dominus Flevit kápolnára. Továbbhaladunk a Getszemáni-kerthez, és megtekintjük a Nemzetek templomát, az Elárulás barlangját és Szűz Mária sírját. Látogatás a Sion-hegyen az utolsó vacsora színhelyére, Dávid király sírjához, és az Elszenderülés templomának megtekintése. Kerti sír megtekintése. Lehetőség az Izrael Múzeumba látogatni (14 EUR/fő). Szállás a betlehemi szállodában, vacsora.

5. nap: Jeruzsálem–Betlehem

Reggeli után látogatás Jeruzsálem óvárosában. Az Oroszlános kapu, a Bethesda fürdő, Via Dolorosa, Siratófal, a Szent Sír Templom megtekintése. Zsidó negyed, Dávid városa. Vásárlási lehetőség. Szállás, vacsora.

Izrael 26. nap: Holt-tenger

Utazás a Jordán folyóhoz, Jerikónál, majd a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tengerhez, elhaladunk Kumránnál, mely a holt-tengeri tekercsek lelőhelye, Kaszar el Jahud, Jézus bemerítkezésének helyszíne, majd fürdés a Holt-tengerben. Fakultatív kirándulás a massadai erődhöz, drótkötélpályán jutunk fel (35 EUR/fő). Visszatérés Betlehembe a szállodába, vacsora.

7. nap: Tel-Aviv–Budapest

Reggeli, majd transzfer a tel-avivi repülőtérre, érkezés Budapestre.

Részvételi díj: 229.500 Ft/fő.

Az ár tartalmazza: • repülőjegyet az ELAL közvetlen járatokra, fejenként 8 kg kézi poggyászt • szállást kétágyas szobában 3-4 csillagos hotelekben • büféreggeli és menüvacsora • transzfer • belépők • légkondicionált autóbusz • magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza: • helyszínen fizetendő 30 Euro/fő borravaló, reptéri illeték: 78.500 Ft/fő • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást 590 Ft/nap 70 év alatt • feladandó bőrönd 29.000 Ft/20 kg • egyágyas felár: 76.000 Ft.

Előleg: 75.000 Ft/fő
UniCredit Bank 10918001-00000084-64060004


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!