Virágvasárnapi bemerítés Szigetszentmiklóson

Az Úr Jézus ma is ugyanúgy méltó minden imádatunkra, ahogyan kétezer évvel ezelőtt az volt. 2023-ban is diadalmaskodik összetört életek, szenvedés és elveszettség fölött, képes változást hozni bármilyen lehetetlennek tűnő helyzetbe. Ma is történnek megtérések és szabadulások.

Ennek az örömhírét ünnepelte együtt virágvasárnapkor egy rendhagyó, közös bemerítési ünnep során a Szigetszentmiklósi Baptista Gyülekezet, a Dunaharaszti TEÉRTED Baptista Gyülekezet és a Dunavarsányi Baptista Gyülekezet. A három gyülekezet összefogva szerette volna kifejezni háláját az Isten felé azokért az emberekért, akik közösségeikben az elmúlt hónapokban Krisztus követésére szánták el magukat. Szélig Mónika, Kőhegyes Andrea és Csicsics Attila mind arról tettek bizonyságot, hogy az Isten megváltozott szívet és új kezdetet adott számukra, amit a bemerítkezéssel is vágytak megpecsételni. Számukra is valósággá vált, hogy ők az Isten szeretett gyermekei, akikben az Atya gyönyörködik.

A közös ünnep fontos és mély megtapasztalása volt, hogy bár érkezhetünk különböző gyülekezetekből, rendelkezhetünk eltérő élettapasztalatokkal, vagy képviselhetünk más-más korosztályokat, a megvallás mégis lehet közös: Hozsánna a Dávid Fiának! Áldott, aki az Úr nevében jön!

Makaji Kata


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!