Virágvasárnap a Szigetszentmiklósi Baptista Gyülekezetben tett bizonyságot a hitéről és követte Jézus példáját a bemerítkezésben Szélig Mónika kolléganőnk, a csepeli Majd Megnövök Baptista Óvoda dolgozója.

Mónika gyerekkorában kapott egy gyerekbibliát, és mindig is szomjazott Istenre, de csak a Miatyánkot ismerte, soha nem hallotta az evangéliumot. 2019 óta dolgozik a baptista óvodában, ahol a gyerekeknek tartott bibliafoglalkozásokat hallva értette meg, hogy mit tett érte Jézus.

Az ukrán háború kitörését követően a BOK csarnokban dolgozott segítőként olyan hívő kollégákkal, akikkel a személyes beszélgetések során tovább mélyült a hite. Először szorongva lépte át a baptista imaház küszöbét, és megdöbbenve tapasztalta Isten jelenlétét és az emberek szeretetét, elfogadását. Ott erősödött meg benne, hogy szükséges ezt a lépést, a hitvalló bemerítést is megtennie.

Mónikát Paróczi Zsolt, a szigetszentmiklósi lelkipásztor merítette be. A szeretetszolgálat részéről dr. Szilágyi Béla köszöntötte.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!