Gyermeknapi kirándulás Szokolyára és Királyrétre

2473

2017. május 28-án, vasárnap a Szokolyai Baptista Gyülekezet várta a Kispesti Baptista Gyülekezet gyermekeit és hozzátartozóit egy közös istentiszteletre, azt követően közös ebédre, délután pedig egy közös kirándulásra a közeli Királyrétre.

Az istentisztelet 10 órakor kezdődött. Merényi Zoltán helyi lelkipásztor imádságra hangoló áhítata és köszöntése után több ének és tanúságtétel hangzott el a kispestiek részéről Pollák Dávid lelkészgyakornok vezetésével. Ezt követően a gyermekek jöttek előre az emelvényre, akol a lelkipásztorok megáldották őket.

Dr. Mészáros Kálmán igét hirdet

Majd Mészáros Kálmán, a kispesti gyülekezet lelkipásztora vette át a szót, és egy vetített képes visszapillantást adott a gyülekezet múltjára. Az igehirdetés elsősorban a gyermekekhez szólt, majd a szülők Istentől kapott felelősségére mutatott rá.

Gyermekek megáldása

A szokolyai testvérek a délelőtti istentisztelet után egy nagyszerű szabadtéri közös bográcsgulyásos ebédre hívták meg a közel ötven fős kispesti testvériséget.

Ezt követően folytattuk utunkat a közeli (3 km) Királyrétre, ahol pihenhettünk, sportolhattunk, sétálhattunk, beszélgethettünk és énekelhettünk a csobogó vizű nagy patak, majd a tükörsima halastó partján. Este 6 óra körül indultunk vissza Budapestre.

Áldott hétvégét élhettünk át, amiért hálával tartozunk Istennek és köszönettel a szokolyai kedves testvéreinknek.

Soli Deo gloria!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!