Gyermekbemutatások Rákoscsabán

5063
Szabó Liza bemutatása

Gyülekezetünk nagy öröme, ha egy újszülött szülei önkéntes döntésük alapján bemutatják gyermeküket az Úrnak és a közösségnek. Isten iránti hálával adunk hírt a nagy közösségnek is az új életekről.

2016. november 6-án Szabó Zoltán és Szabó Tímea második gyermekét, Lizát mutattuk be. Gyülekezetünk lelkipásztora a 90. zsoltár alapján az Isten vezetésével maradandóvá váló, értékes életpéldáról beszélt. A gondnok házaspárt gyülekeztünk és a baba-mama kör nevében Tóthné Lázi Júlia köszöntötte.

Szlepák Hanna bemutatása

2016. december 4-én Szlepák Zsolt és Szlepákné Jámbor Hajnalka első gyermekéért, Hannáért adtunk hálát. Szlepák Lajos nyugalmazott lelkipásztor mutatta be unokáját,  üzenetében a mindent átölelő isteni kegyelemre mutatott rá, hangsúlyozva a szülők és a család részéről szükséges feltétlen bizalom folyamatosságát. Gyülekezetünk nevében Kelédi Gáll Damaris köszöntötte a boldog családot.

Bálint bemutatása

2017. január 15-én dr. Léránt Gergely és Karcag Júlia harmadik gyermekét, Bálintot ismerhette meg a gyülekezet. László Gábor a 127. zsoltár alapján a gyermekről mint Isten ajándékáról és a hozzá kapcsolódó hálás felelősségről szólt. Az imádságokat követően gyülekezetünk nevében Szlepák Lajosné köszöntötte a megajándékozott családot.

Balázs bemutatása

2017. február 5-én Lénárt Attila és Léránt-Lázár Noémi első gyermekéért, Balázsért imádkoztunk. Gyülekezetünk lelkipásztora Sámson édesapjának kérdését ajánlotta a szülők figyelmébe: „…milyen legyen a gyermek élete, és mit tegyünk vele?” Bizonyosságunk, hogy Isten minden szülőnek aktuális választ és szükséges erőt ad a gyermek neveléséhez. A háromtagú családot gyülekezetünk nevében Tóthné Dári Éva köszöntötte.

Popov Joel bemutatása

Popov Tommy és Zsanett első gyermeküket, Joelt 2017. március 5-én hozták először istentiszteletre. Lelkipásztorunk igei üzenetében hangsúlyozta a gyermekbemutatás tartalmát: a hálát és a fogadalomtételt. Az újszülött névadása a szülők tanúságtételét és reménységét fejezi ki, aminek a teljesülése Isten, a szülők és a gyülekezet együttmunkálkodása által valósulhat meg. Gyülekezetünk nevében dr. Szomor Erika köszöntötte testvéreinket.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!