Parkolás:
Az aréna mélygarázsa korlátozott számban használható. KIZÁRÓLAG előre megvásárolt parkolójeggyel lehet behajtani a forgalom elől elzárt területre, amit az aréna mobiltelefonos applikációjában (Android, Apple iOS) lehet megvásárolni.

Ki kell nyomtatni a jegyet a beléptetéshez?
Nincs szükség nyomtatott jegyre. A vonalkód vagy QR-kód a telefon képernyőjéről is beolvastatható a belépőkapuknál.

Mikor célszerű megérkezni?
Bár a Budapest Aréna méretéből adódóan számos beléptetőkapuval rendelkezik, egy-egy rendezvényre akár 10 ezer feletti vendég is érkezhet, ami egy kisvárosnyi ember. Ennyi ember beléptetése, büfékben, ruhatárakban történő kiszolgálása a leggyorsabb technikák alkalmazása mellett is időt vesz igénybe, így javasoljuk, hogy tájékozódjanak előre (honlap, a Budapest Aréna Facebook-oldala, jegyértékesítő tájékoztató levele stb.), hogy az esemény kezdete előtt mennyivel van kapunyitás. Kérjük, érkezésüket ne az utolsó pillanatra hagyják, főleg abban az esetben, ha esetleg a Puskás Arénában is rendezvény van párhuzamosan, hiszen akkor lezárások is lehetnek a környéken.

Hogyan célszerű megérkezni?
A Budapest Aréna elhelyezkedésének köszönhetően szinte bármilyen tömegközlekedési eszközzel megközelíthető. A kötöttpályás közlekedés esetén az ezekkel történő érkezési idő viszonylag jól tervezhető. Mivel a Budapest Aréna rendelkezik egy 1000 férőhelyes parkolóházzal, így természetesen autóval is érkezhetnek. Itt javasoljuk a parkolójegy előre történő megváltását, illetve a hosszabb menetidővel történő számolást, tekintettel arra, hogy a környék utcáinak forgalmára nincs ráhatásunk.

Van ruhatár és csomagmegőrző?
Számos ruhatár van az arénán belül, a csomagmegőrző kívül a jegyiroda mellett található 1000 Ft-os díj megfizetése ellenében. A ruhatárak és az értékmegőrző a rendezvény vége után 30 percig tartanak nyitva. A ruhatár díjazás ellenében vehető igénybe (csak készpénzes fizetéssel vehető igénybe).

Mi az, amit tilos bevinni a házba?
Általában tilos bevinni a rendezvényre bármely professzionális kép- és hangrögzítő eszközt, ételt és italt, üveget, fegyvert, drogot, vagy bármely egyéb, a szervezők által veszélyesnek ítélt tárgyat, valamint A4-es méretűnél nagyobb táskát vagy csomagot. Összecsukható ernyő táskában bevihető! Ezen tárgyakat díjfizetés ellenében a csomagmegőrzőben kell elhelyezni.

Kutyát vagy más háziállatot bevihetek?
Nem, kivétel a vakvezető kutya (szolgálati kutya).

Mozgáskorlátozott vagyok, hogy tudok bejutni?
Mozgáskorlátozott látogatóink az adott rendezvény elsődleges jegyértékesítőjénél igényelhetnek jegyet saját, valamint kísérőjük részére dedikált helyekre (kerengő szintjén, azaz a 100-as szektorok tetején). A dedikált helyek a katasztrófavédelmi szabályok alapján kerültek kijelölésre. A kísérő biztosítása a mozgáskorlátozott vendég kötelező feladata. Bejutás az utcáról a főbejárati szinten történhet (Kerepesi – Hungária sarok felől van rámpa), a parkolóból a 3-as lépcsőházon keresztül (ott lift elérhető).

Van-e baba-mama szoba?
Igen, a főbejárati szinten, a liftek mellett található pelenkázóhelyiség.

Talált tárgyak
Az arénában a személyzet vagy a vendégek által megtalált és leadott tárgyakról a Kapcsolat oldalon tud érdeklődni.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!