Floch Gábor búcsúztatása Szokolyán

5903
Floch Gábor és Meláth Attila

Június 26-án elérkezett a búcsú ideje Szokolyán: ifjúsági lelkipásztorunk, Floch Gábor testvér elfogadta a balatonszemesi gyülekezet meghívását, és ezen alkalom keretei között köszöntek el tőle „hivatalosan” a gyülekezetek.

Floch Gábor és családja
Floch Gábor és családja

Előző vasárnap Vácott már elhangzottak felé köszöntések egyének és gyülekezeti csoportok részéről (ifjúság, 25+ és 60+).

Floch testvér az elmúlt 8 és fél év itt töltött időt értékelte, számba vette az életében bekövetkező változásokat, pozitív kapcsolatokat, történéseket, és bocsánatot kért esetleges mulasztásaiért. A gyülekezet imádkozó szeretetébe ajánlotta magukat, és ígérte: ezt ők is gyakorolni fogják. „Az Úr tartson szemmel bennünket, amikor mi nem látjuk egymást!” (1Mózes 31,49b)

Köszöntések
Köszöntések

Révész Milán zenével, képes összeállítással köszöntötte a lelkész házaspárt, majd Némethné Pintér Csilla (a község polgármester asszonya), Benedek atya (katolikus közösség), Adamek Norbert lelkész (református közösség), Lakati Péter (váci gyülekezet), Révész Árpád (szokolyai gyülekezet) mondták el jótanácsaikat, igei útravalójukat lelkésztársuknak, lelkészüknek. A fogadó gyülekezet részéről Iván Dánieltől hangzott el köszöntés.

A zenei szolgálatokat a váci énekkar, a református és a szemesi testvérek biztosították.
Szeretetvendégség keretében köszönhetett el mindenki a lelkész házaspártól.

Isten áldja őket új szolgálati területükön!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!