Ez az a nap! 2017. május 27-én a Budapest Sportarénában

2847

Május 27-én ismét megrendezzük a Kárpát-medencei hívők nagyszabású találkozóját a Budapest Sportarénában! Szeretettel hívunk benneteket, hogy közösen dicsőítsük Istent és átéljük a testvéri találkozás örömét. Idei eseményünk témája a tűz, a Szentlélek megjelenésének egyik szimbóluma.

Hívunk és várunk minden keresztényt és Istent keresőt, minden felekezetből, minden korosztályból, hogy együtt emeljük fel Jézus nevét.

Vendégünk a Rend Collective, a Hillsong Worship Reuben Morgan vezetésével, Pintér Béla, a Guvna B együttes Angliából, Csiszér László, az Unless, Durkó Heléna, Prazsák László, Gerendás Péter, az Ámen és az Új Forrás zenekar. Igei üzenetet hallhatunk Győri János Sámueltől, László Viktortól, Gareth Gilkesontól, Reuben Morgantől.

Rendezvényünk nagyszerű missziós lehetőség is egyben, ahová bátran hívjátok el a hit iránt érdeklődő barátaitokat is. Hisszük, hogy a zene híd lehet hívők és keresők, generációk, kultúrák és nemzetek között. A modern dicsőítő zene, amely mély tartalommal bír, megérinti azokat, akik nyitott szívvel hallgatják és befogadják üzenetét. Hisszük, hogy ez 2017. május 27-én is így lesz. Tartsatok velünk, és hívjátok el barátaitokat is!
Idén is nagy szeretettel hívunk mindenkit a Misszióexpóra, amely 13–15 óra között látogatható. Hívjuk az érdeklődőket a 24 órás dicsőítésre, amely május 26-án este kezdődik az Aréna különtermében. Itt együtt imádkozunk és virrasztunk azért, hogy Isten kiárassza áldásait a másnapi eseményen. A gyermekek részére foglalkozást biztosítunk a nagyszínpadi program ideje alatt.

Számos igei üzenet, bátorítás hangzik majd el, és lelkészekkel, egyházvezetőkkel közösen imádkozunk nemzetünkért. Együtt, egy szívvel emeljük fel szívünket és hangunkat az Úrhoz, könyörögve népünk megtéréséért, a családokért, a Kárpát-medencei hívők egységéért. Vágyunk, hogy minél többen találkozzanak Istennel, átéljék a hívők egységét, és együtt emeljük fel Jézus nevét.

Jegyek kedvező áron kaphatók! Csoportos kedvezményeinkkel szeretnénk még inkább megkönnyíteni mindenki számára a részvételt.

További információ: www.ezazanap.hu.