Ez az a nap! 2016: A SZÉL

3256

Örömmel hirdetjük, hogy 2016. június 4.-én ismét megrendezzük a Kárpát-medencei hívők nagyszabású találkozóját a Budapest Sportarénában.

Idei eseményünk témája a SZÉL, a Szentlélek megjelenésének egyik szimbóluma.

Vendégünk a Jesus Culture zenekar, Martin Smith, Dave Bilbrough, Abbe Lewis, a Keresztkérdés, a Dics-Suli Band, Mike Sámuel, Pintér Béla és Andelic Jonathan. Igei üzenetet hallhatunk László Viktortól és Mike Sámueltől.

Idén is nagy szeretettel hívunk mindenkit a Misszió Expóra, amely 14-16 óra között látogatható.

Hívjuk az érdeklődőket a 24 órás dicsőítésre, amely június 3.-án este 9 órától kezdődik az Aréna különtermében. Itt együtt imádkozunk és virrasztunk azért, hogy Isten kiárassza az Ő áldásait a másnapi eseményen.

Szombaton 11-13 óra között Dicsőítő Szemináriumra hívjuk az érdeklődőket az Aréna különtermébe. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy olyan előadóktól tanuljunk, akik átfogó teológiai ismerettel rendelkeznek, ugyanakkor gyakorló dicsőítőként maguk is ezen a területen szolgálnak. A szemináriumon rövid tanítást hallhatunk a Jesus Culture tagjaitól, majd lehetőséget adunk a kérdésfeltevésre is.

Szeretettel hívunk minden érdeklődőt vezetői szemináriumunkra 14:15 órától, melynek témája: Az egészséges gyülekezet. Előadónk a texasi Gateway gyülekezet missziói pásztora: Jon Dunn, illetve Shawn Brann a Gateway egyetem dékánja, valamint vendégünk lesz Mike Sámuel, kecskeméti baptista lelkipásztor.

A találkozó keretén belül, másfél órában, szeretnénk egy kicsit elmélyülni abban, hogy mik az egészséges gyülekezet ismérvei, célkitűzései, hogyan tapasztalhatja meg egy gyülekezet egyszerre a növekedést és a belső egészséget.

„Fel kell ismernünk, hogy a gyülekezet egészséges volta sokkal fontosabb, mint számbeli növekedése, ugyanakkor hisszük, hogy ha egy gyülekezet egészséges, akkor ennek természetes következménye lesz a számbeli növekedés.” – vélekedik a programról a Gateway Church illetékes stábja.

A gyermekek részére idén is foglalkozást biztosítunk 16:00 és 20:30 óra között. Lesz gyermekszíndarab, bábműsor, játékok, kézműves foglalkozás, éneklés és sok vidámság.

Hívunk tehát és várunk minden keresztényt és Istent keresőt, minden felekezetből, minden korosztályból, hogy együtt emeljük fel Jézus nevét, könyörögve népünk megtéréséért, a családokért, a Kárpát-medencei hívők egységéért.

Jegyek kedvező áron kaphatók. Csoportos kedvezményeinkkel szeretnénk megkönnyíteni mindenki számára a részvételt.