Evangelizáció Szekszárdon

2941

2018. május 27-én immár második alkalommal volt a Szekszárdi Baptista Körzet vendége Boros Lajos testvérünk, akitől rendkívüli beszámolót hallhattunk arról, hogy több évtizedes fogva tartása idején miként lett a rácsok mögött szabaddá a Jézus Krisztusba vetett hit által.

Nagy örömünkre közel százan hallgatták Boros testvér bizonyságtételét a szekszárdi Szent István Házban. Meghívott vendégünk elmondta, hogy csaknem 30 évet töltött börtönben bűnei jogos következményeként, ahol megismerte Istent, aki még ilyen mélységből is meg tudja szabadítani az embert. Örömmel mondott hálát a bűnbocsánatért és azért a csodáért, amit a szabadulása után kapott. Hiszen az Úr megajándékozta őt egy hívő feleséggel, majd egy kisgyermekkel is. Meghatódva hallgattuk ezeket a csodadolgokat, és rádöbbentünk – először vagy sokadszorra –, hogy valamennyien elmondhatjuk: Jó az Úr!

Ezúton is köszönetet mondunk a paksi baptista férfikórusnak, akik szépen zengő énekeikkel emelték az alkalom színvonalát. A programot gazdagította Tapolczainé Győri Julianna helyi testvérnő Túrmezei Erzsébet „Ma!” című versének elmondásával. Szeretetvendégségben is részük lehetett meghívott vendégeinknek, majd a délutáni alkalmon kérdéseket lehetett feltenni Boros Lajos testvérnek. A befejező gondolatokat és a záróimádságot Oláh Gábor testvér mondta el. A nap házigazdája Fodor Péter lelkipásztor volt.

Mindannyiunk épülésére és hitben való megerősödésére szolgált ez a nap. Reméljük, hogy a még kívülálló vendégeink is meglátták, hogy az Atya mindenkit hazavár az ő országába; valamint azt is, hogy nincs az a mélység, amelyből Isten ne tudna kimenekíteni. Ezért a napért is és mindenért övé legyen a dicsőség!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!