Állami elismerésben részesült Toldi Attila, az Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója

Pedagógusnapi díjátadó volt a Pesti Vigadóban

6715
Fotó: Árvai Károly/kormany.hu

Kiemelkedő hatású oktatási-nevelési-gyógypedagógiai munkájáért, valamint a pedagógiai gyakorlatot segítő kiemelkedő tudományos tevékenysége elismeréseként Apáczai Csere János-díjban részesült Toldi Attila Csaba, a kisújszállási Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója.

A megszerzett tudás mellett a közösséghez tartozás a legfontosabb értékek egyike, az iskolai közösség pedig a gyerekek, a szülők és a pedagógusok közös munkájának gyümölcse, amely csak akkor lehet sikeres, ha mindenki részt vesz benne, és mindenki hozzáteszi a saját értékeit – mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a pedagógusnap alkalmából tartott díjátadón a Pesti Vigadóban.

 

Toldi Attila az elismerést a közös munka apró, de édes gyümölcseként értékelte:

„Úgy gondolom, hogy ezen egyéni elismerés mögött egy egész közösség munkáját is elismerik: az Illéssy-iskola dolgozóit és a diákjait, továbbá a munka kiteljesedését segítő fenntartóét is. Minden támogatóm és munkatársam teljesítménye visszatükröződik e díjban.

Megköszönöm eddigi segítségeteket, támogatásotokat lelki, szellemi és – iskolánk vonatkozásában – anyagi értelemben is. Ez az elismerés csupán egy pillanatra állított meg, igyekszünk munkánkkal a ránk bízott gyermekek, fiatalok fejlődését minél teljesebben elősegíteni, hogy Istentől kapott képességeiket felismerjék és kibontakoztathassák.”

A Magyarországi Baptista Egyház nevében szívből gratulálunk Toldi igazgató úrnak! (Papp János egyházelnök)

Az eseményről szóló teljes cikk a kormany.hu oldalon olvasható.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!