Célunk hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, ahol a baptista egyházhoz és az üzleti világhoz egyaránt tartozó vezetők biztonságos keretek között egymás tapasztalatából, hitéből épülni tudnak.

A vállalkozók, üzletemberek mindennapos tapasztalata, hogy a döntéseik nagyon sok emberre vannak kihatással. Ráadásul ezeket a döntéseket sokszor azonnal, de mégis keresztényi módon kell meghozni. Emellett számos irányba tartoznak felelősséggel, elszámolással. Ilyen az állam, a gyülekezet, az alkalmazottak, a megrendelők és nem utolsósorban saját maguk.

Összességében a fenti külső és belső elvárások időről időre folyamatos stresszt és kiégést okoznak.

A célunk tehát az lenne, hogy egymást támogassuk, kapjunk egymástól, épüljünk egymás hite és tapasztalatai által, hogy aztán tudjunk másoknak is adni.

Ha pedig adásról van szó, a közösség elsődleges célja, hogy olyan tudást, tapasztalatot adjon át, amely hosszú távon és szélesebb körben is prosperitáshoz vezet.

Ha valamely baptista gyülekezet tagja vagy, és az alábbiak közül legalább egy igaz rád, akkor szeretettel várjuk a jelentkezésed.

  • Egy legalább 10 főállású alkalmazottal rendelkező cégnek legalább 20%-ban vagy tulajdonosa
  • Egy legalább 10 főállású alkalmazottal rendelkező cég első számú vezetője vagy
  • Legalább 5 éves felső vezetői szakmai múlttal rendelkezel valamilyen termelő vagy nonprofit vállalatnál, szervezetnél

Ha a közösségünk tagjává szeretnél válni, és a fenti kritériumoknak megfelelsz, kérjük, hogy elérhetőségeidet megadva írj nekünk a buk@baptist.hu e-mail-címre, és rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot.

Üdvözlettel: Pataki Dávid, a közösség elnöke, illetve Durkó István, Jóföldi Endre és dr. Kovács Péter, az elnökség tagjai


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!