Kedves Testvérünk, Leendő/Kezdő/Tapasztalt Ifjúsági Munkások!

A „Boldogságkeresők” ifjúsági lélekmentő prevenciós programunkra épülő háromnapos intenzív továbbképzésünkre hívunk és várunk szeretettel. 

A jövő nemzedéke a felnőtté válás útján elindulva egy kaotikus, felbolydult, veszélyekkel teli világ útvesztőjében keresi a boldogságot.

Egyre több a csapda, a hamis ígéretek, így a kiábrándulás, a veszteség és a mentális betegségek kialakulása a tizenévesek között. A játék- és szerfüggőség, nem kívánt terhesség, értékvesztés és romboló kapcsolatok csak példák a veszélyek közül. Mindezek a problémák megoldást kívánnak! Segítségre, útmutatásra, biztos eszközökre, de mindenekelőtt hitre, reményre, szeretetre vágyik minden tinédzser.

Ezért indította el a Palánta Gyermek- és Ifjúsági Misszió a fiatalokat leginkább érintő, életbe vágó kérdésekre épülő interaktív programsorozatát, a Boldogságkeresőket 5. osztálytól 12. osztályig.

Erre a programra a 10–18 év közötti korosztálynak szüksége van, szeretnénk, ha az országban minél több iskolába, minél több gyermekhez eljutna a Boldogságkeresők sorozat általatok.

Ezzel a céllal hirdetjük meg ismét háromnapos intenzív továbbképzésünket az ifjúsági munka minden jelenlegi és leendő résztvevője számára.

A kihívás nagy, de hisszük, hogy van megoldás.

A biztos kősziklára, Jézusra és az evangélium örök erejére mindig lehet építeni.

Akár világi, akár egyházi intézményekben dolgozók, gyülekezetekben szolgálók, pedagógusok, hitoktatók, ifivezetők, leendő, kezdő és tapasztalt ifjúsági munkások jelentkezését szeretettel várjuk! 

A továbbképzés részvételi díja: 20 000 Ft/fő
Időpontja: 2023. szeptember 14–16.
Helyszíne: 1071 Budapest, Damjanich utca 2.

Jelentkezéseteket Juhász-Balogh Sári várja e-mailben:
boldogsagkeresokprogram@gmail.com

A jelentkezés a 7500 forintos regisztrációs díj befizetésével válik érvényessé, amit előlegként számítunk be a teljes részvételi díj összegébe. Tehát a képzésen befizetendő fennmaradó összeg 12 500 Ft.

A regisztrációs díj az alábbi bankszámlaszámra utalható:
Palánta Sorsfordító Alapítvány
10400205-02010397-00000000 (K&H Bank)
A közleménybe kérjük beírni: „Név+ BoldKer”
A számlaigényeteket, kérjük, e-mailben előre jelezzétek! 


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!