Bemutatkozik az Ígéret Háza Baptista Gyülekezet

3058

A gyülekezetünk legfontosabb következő feladata, az imaház felújítása és építése, mert 1996 óta háborítatlanul lehettünk egy iskolában, azonban tavaly 2014 szeptemberétől az iskolát egy intézmény működtető központ vette át és ünnep napokon az új vezetés nem enged be bennünket az iskolába, így már elmaradt a karácsony, el fog maradni a húsvét és a pünkösd is.

Július végére szeretnénk már az imaházban az alkalmainkat megtartani. Ez az egyház és a baptista testvérek segítsége nélkül lehetetlen lenne, azonban az értünk történő összefogással ” minden lehetséges annak aki hisz”.

Gyülekezetünk neve is azt tükrözi, hogy amit Isten megígért a kijelentése által az mind valóság lesz a kitartással, a hűséggel, az összefogással, a mindent összekötő Krisztusi szeretettel.

Az imaház egyik legfontosabb feladatát abban látjuk, hogy a sok fél úton lévő keresőnek legyen lelki otthona ahol tanítvánnyá formálódhatnak. A fiataloknak egy keresztény tea klubot szeretnénk működtetni és beindítani a családsegítő szolgálatot a legrászorultabbak részére. Régi imatémánk, hogy élő dicsőítés legyen az istentiszteleteken, de ez még nem talált odaszánást zenéhez értő testvéreink szívében, de nem adjuk fel kérjük a hatalmas Istent ide is küldjön munkásokat. Köszönjük baptista testvéreink anyagi támogatását ehhez a munkához, amelyet itt végzünk a misszióban az Úr segítségével.

A gyülekezet Debrecenben, a Nagysándor telepen található.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!