Nyári táborok országszerte és csoportok munkája a határokon túl

2820
Tábor Seregélyesen

Most már végképp „kitört” a nyár! Nyelvtanulás, bibliaismeret, kézműveskedés, színjátszás, sport és szórakozás, játék: ilyen és hasonló programok jellemzik a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő oktatási intézmények és a segélyszervezet egyéb szervezésű táborait.

A sárosdi, a velencei és a seregélyesi baptista általános iskolában is vannak, lesznek nyelvi táborok ezekben a napokban. Seregélyesen három osztrák, négy amerikai és nyolc őket segítő székesfehérvári fiatal vett részt a foglalkozásokon, ezen a héten ott negyvenhat diák tanulhatott sportosan, játékosan angolul, illetve németül. Sárosdon a jövő héten lesz angol nyelvi tábor tíz amerikai önkéntes segítségével. Velencén ugyancsak július 4-én kezdődnek a foglalkozások angolul, színjátszással, dalokkal, mesékkel színesítve.

Angol bibliatábor idén nyáron volt már Nagyhalászban, lesz Ibrányban, Nyírbogdányban és Törökszentmiklóson is. Amerikai csoport utazik a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak kíséretében az erdélyi Székelyhídra július 21-én, a tengerentúlról érkező orvosok segítenek a rászorultakon a kárpátaljai Gát községben, majd augusztus 8-tól Tahi Táborban, Tahitótfalun húsz nagyhalászi diák és ugyancsak húsz székelyhídi fiatal táborozik együtt az amerikai vendégekkel.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286